Çarşamba, 14 Ağustos 2013
  14 Yanıtları
  41K Ziyaretleri
  Abone olun
2 ay önce galaxy tab 2 7.0 aldım şuana kadar sorunsuz çalışıyordu fakat dünden beri şarjı tam olmasına rağmen açtıktan 15 sn. Sonra kendi kendine kapanmaya başladı ne yapmalıyım?
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1434
Merhaba İrem. Cihazda donanımsal olarak bir sorun bulunmuyorsa onarım modunda cihazı açıp fabrika ayarlarına sıfırlayarak sorunu gidermeyi deneyelim. Cihazı Onarım modunda açmak için aşağıdaki adımları takip ediniz.

1. Adım: Cihazı kapatıp hafıza kartını çıkartın.
2. Adım: Cihazı Ses kısma tuşu ve güç tuşuna basılı tutarak onarım modunda açınız. (Ses kısma tuşuyla onarım moduna girmezse Ses yükseltme ve güç tuşuna basılı tutarak açmayı deneyiniz.)
3. Adım: Ses tuşlarını kullanarak onarım modu menüsünden wipe/factory reset yazan yere gelip işlemi güç düğmesiyle onaylayıp fabrika ayarlarına döndürünüz.
4. Adım: Cihaz otomatik olarak yeniden başlayacakır. Otomatik olarak başlamazsa reboot yazan yere gelip işlemi onaylayarak cihazın yeniden başlamasını sağlayınız.
5. Adım: Cihazın ilk açılış süresi uzun sürebilir biraz bekleyiniz.

Aşağıdaki video'yu izleyerek onarın moduna girip fabrika ayarlarına sıfırlama işlemini görüntülü olarak öğrenebilirsiniz.


Bu işlemleri yaptıktan sonra cihaz hala kapanıyorsa http://www.samsung.com/tr/support/model/GT-P3110TSATUR-downloads bu sayfadan indirme merkezine girip indirme merkezinden yazılımlar kısmına girip kies programını indirip bilgisayara kurarak cihazı usb kablosuyla bilgisayara bağlayıp kies üzerinden güncellemeyi deneyiniz. Yeni güncelleme varsa güncelleme işleminden sonra cihaz sorunsuz açılması gerekmektedir.

Kies ile güncellemeyi başaramazsanız yine aynı sayfanın sol alt kısmında Samsung'un canlı destek hattı bulunmaktadır. Mesai saatleri içerisinde canlı destek hattına bağlanarak yardım almayı deneyebilirsiniz.

Cihaz kapanmaya devam ediyorsa en son olarak garanti servisine gönderip arızasını gidermelerini isteyeceksiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin.
8 yıl kadar önce
·
#4271
bendede aynı sorun var :( tabletimin açma kapama tuşuna uzun uzun basıyorum Samsung yazısı çıktıktan sonra tekrar kendi kendine aniden kitleniyor. :( :( :( :( :( :( :( :( :(
8 yıl kadar önce
·
#4794
Ben yaptim ama ise yaramadi sarj %73 olunca kapaniyo hala
8 yıl kadar önce
·
#4815
Aynen.Benim tabletimin markası da Piranha.Dün gece ben internet açık bir şeyler yaparken birden tık diye bir sesle kapandı.Açmaya çalıştım olmadı.Sabah şarja taktım açıldı.100 de 100 şarj olunca çıkarttım ve yine bir şeyler yaptım.Fakat oyun oynamadım.Oyun da yok zaten.Biraz işte internet açık Whatsapp'ta resim atıyordum.Dünkü gibi oldu.Açmaya çalıştım olmadı.Şarja taktım.Piranha yazısı çıktı sonra açıldı.Açıldığından emin olduktan sonra küçük düğmeye basıp ekranı kapattım.Ama temelli kapatmadım.Genelde kapattıktan sonra kilit kapama sesi gelirdi.Şimdi gelmedi açtım.Ekran karardı başka da bir şey olmadı.Yardım edin nolur.Alalı 4 ay oldu :( :( :( :( :o :(
8 yıl kadar önce
·
#4897
Arkadaşlar bnim tabletin exper oyun indiriyorum tablet donuyor sonrada kapanıyor bazı oyunlara böyle yapıyor nedenini bilen varmı yardım edin y a vatandan aldım
8 yıl kadar önce
·
#4898
Misafir yazdığı:

Arkadaşlar bnim tabletim exper oyun indiriyorum tablet donuyor sonrada kapanıyor bazı oyunlara böyle yapıyor nedenini bilen varmı yardım edin y a vatandan aldım
8 yıl kadar önce
·
#4901
Arkadaşlar benimde ayni irem gibi sorunum vardı bende tabletimi sıfırladım simdi fabrika ayarlarına geri döndü çok şükür tavsiye ederim ;)
8 yıl kadar önce
·
#4911
Misafir yazdığı:

2 ay önce casper cta aldım şuana kadar sorunsuz çalışıyordu fakat dünden beri şarjı tam olmasına rağmen açtıktan 15 sn. Sonra kendi kendine kapanmaya başladı ne yapmalıyım?
8 yıl kadar önce
·
#5090
bende galaxy tab 3 var 100 de 100 şarljıyken bile 85 lere gelince kapanıyor
kendi kendine bide bir oyuna girince ne yapıcam garantide geçti:( ?
8 yıl kadar önce
·
#5200
Galaxy tab 4
Tabletimde video seyrediodum birden birre kendi kendineyeniden basladi neden bir arda com.android hatasi versi yanitini alabilirmiyim
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.