Salı, 31 Aralık 2013
  2 Yanıtları
  12.3K Ziyaretleri
  Abone olun
Arkadaşlar sizlerinde fotoğrafta gördüğü gibi galeri de bulunun fotoğrafların içerisinde ayrı bir dosya var ve bu dosyanın adı cache bu dosyanın içerisinde 9 adet fotoğraf var ve ben bunları açamıyorum nasıl açabilirim?
Dosyayı açtığımda siyah ve smiley üzerinde yırtık bir görüntü var yardımlarınızı bekliyorum
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#2393
Cache önbellek anlamına gelir. Size outlook uygulamasından resimler gelmiş ve bu resimlere daha önce bakmışsınız. Resimlere bakma esnasında cihaz önbelleğe alır görüntüyü. Bunu yapma sebebi önbellek temizlenmediği sürece aynı resme tekrar bakmak istenildiğinde tekrar yükleyerek ekrana vermek yerine önbellekten ekrana daha kısa süre içinde göstermesidir. Önbelleği temizlediyseniz bu dosyalara ulaşamazsanız.

Bu resimler outlook uygulamasından önbelleğe alındığına göre outlook uygulamasında resimlere ulaşabilirsiniz. Resimlerin olduğu e-posta silinmediyse.

Cache klasöründeki ekran görüntüsünü koyduğunuz resme ulaşmak istiyorsanız fakat galeride gözükmüyorsa şu yolu izleyebilirsiniz. Gelişmiş bir dosya yöneticisinden /data/data/com.outlook.Z7/cache klasörünü hafıza kartına kopyalayıp açmayı deneyebilirsiniz. Aslında cache'deki resimler çok önemli değildir. Dediğim gibi daha önce başka bir uygulamadan alınmış ve bakılmış resimleri hızlı açabilmek için geçici olarkak önbelleğe yani cache klasörüne kopyalama işlemi yapmış cihaz.
4 yıl kadar önce
·
#6087
benim galerimde cache, unitycache, ads, 6526269_0 vb dosyalar açılıyor ve içindeki fotoğraflar oyun reklamlarından alıntı olan fotoğraflar geliyor bunlardan nasıl kurtulabilirim önceden gelmiyordu tek tek silmek sıkıntılı yardımcı olabilirmisiniz?
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.