Perşembe, 18 Nisan 2013
  42 Yanıtları
  124.9K Ziyaretleri
  Abone olun
Sevgili forum arkadaşlarım daha 2 gün önce Mobee Net7'' S1200 markalı tablet aldım. Google Play Storedan baya bir uygulama indirdim sonra kardeşime verdim Google Play Store'a girmeye çalışınca Bağlantı yok hatası vermeye başladı ama tarayıcıdan internete girmek mümkün Nasıl düzelecek bu sorun?
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1209
Onaylanan Yanıt
Telefonun tarih ve saati yanlışsa asla google uygulamalarına giremezsiniz. Google güvenlik önlemi olarak gmail ile ilgili tüm oturum açmaları iptal ediyor. Telefonun yada tabletin tarih ve saatini düzelttiğiniz anda çalışmaya başlayacaktır.
10 yıl kadar önce
·
#1065
Gençler çözümü buldum sonunda burda yazan adımları yaparsanız emin olun başarılı olcak ve google play'e tekrar giriş sağlıyabileceksiniz.

Akortek firmasının sadece market uygulaması için yapmış olduğu güncelleme ile sorun giderilmiştir. Çözüm adımları aşağıdadır;

Not: Aşağıda ki adımlar tecrübesi olmayan kullanıcılar için tehlikeli olabilir. Tüm adımlarda ki sorumluluk kendinize aittir. Bizden uyarması.

- Güncelleme paketini buradan indirin.
- Güncellemeyi cihazınızın kendi hafızası yada hafıza kartına yükleyiniz.
- Sonrasında cihazı kapatarak açma ve ses kısma tuşlarına birlikte basınız.
- Açılan Ekran da yazılar gelmezse ise bir kere ses kısma tuşuna basarak menüyü görebilirsiniz.
- Sonrasında gelen ekrandan update.zip dosyası sd kartta yada cihaz hafızasında ise ilgili dizinin üzerine ses kısma tuşuna basarak gelin ve seçmek içinde ses açma tuşuna basın. (Dikkat: Ses kısma menüde gezme, ses açma tuşu seçim özelliği görmektedir.
- İlgili yerde update.zip dosyasının yükle dedikten sonra. Ana menü gözükür ve Reboot System Now diyerek cihazı yeniden açabilirsiniz.
- İlk önce Google Talk ile oturum açınız. Sonrasında markete giremezseniz, hesaplardan Google hesabınızı kaldırıp, geri ekleyin sonrasında market açılacaktır.
10 yıl kadar önce
·
#1080
-1
Oy
Geri Al
Benim sorunum tablette sadece google play degil facebook twitter uygulamalırınada bağlanmıyo
10 yıl kadar önce
·
#1176
Söylemiş olduğunuz işlem cok karisik. Benim tabletim de Google Play vardi uzun sure once oyun indirmistim sonra kendiliğinden baglanti yok hatasi verdi. Ben de bisey yapmadim. Dun gece birden guncelleme yapti ve calisti bugun yine yok. Ilk üc cozum yolunu denedim fayda yok. :(
10 yıl kadar önce
·
#1209
Onaylanan Yanıt
Telefonun tarih ve saati yanlışsa asla google uygulamalarına giremezsiniz. Google güvenlik önlemi olarak gmail ile ilgili tüm oturum açmaları iptal ediyor. Telefonun yada tabletin tarih ve saatini düzelttiğiniz anda çalışmaya başlayacaktır.
10 yıl kadar önce
·
#1223
Hemen hemen aynı sorunu yaklaşık iki gündür bende yaşıyordum mobil verim açıktı hatta wifilede bağlanmayı denedim fakat google play dışındaki herşeye bağlanırken ona bağlanmıyordu birçok konu gördüm birazda araştırdım bende durum çözüldü umarım sizdede çözülür çünkü gerçekten telefona reset atmakla uğraşmazsınız...

Ayarlar > Uygulamalar > Tümü> Google Play Sore> Verileri temizle ve Önbelleği temizle basın.
Sonra;
Aynı yerden yine İndirme yöneticisi'ni seçin (Ayarlar > Uygulamalar > Tümü > İndirme Yöneticisi) aynı şekilde Verileri temizle ve Önbelleği temizle'ye dokunun.
Bunların dışında telefonunuzda Hangouts ve Google Talkta oturum açmış olmanız gerekiyor eğer bu iki programda telefonunuzda varsa başarılı bi şekilde mail hesabınızla oturum açtığına emin olun.
Google Play'de Android uygulamalarını indirmek için Hangouts veya Google Talk'ta başarılı bir şekilde oturum açabilmeniz gerekir. Şu adımları uygulayarak cihazınızın Hangouts'ta veya Google Talk'ta oturum açtığından emin olun eğer oturum açıksa oturumu kapat diyip tekrar açın.

Umarım yardımı olur...:)
10 yıl kadar önce
·
#1541
telefonun romunu değiştirdim ve burada kı herseyı yaptım ama sonuc aynı baglantı yok . ne oldu lan gıcıgınız mı var bana
10 yıl kadar önce
·
#1604
saati ve tarihi ayarladığınızda çalışıyor arkadaşlar
10 yıl kadar önce
·
#1884
tarih saati ayarladım hem facebook taki hemde play stordaki sorun halloldu
10 yıl kadar önce
·
#1895
tabletim den internete bağlanamıyorum google veya google play store gibi cihazlara giremiyorum. İnternete bağlandı gözüküyor ama bağlandığı halde girilmiyor yardım ederseniz çok memnun ederim.facebook adresim :http://www.facebook.com/eren.sonmez.372?ref=tn_tnmn. Skype adresim erensonmez27
10 yıl kadar önce
·
#2076
Arkadaslar aynisi bedede oldu tabletinizi FABRİKA AYARLARina getirin

Not: fabrika ayarina getirdiginizde yuklediginz uygulamalar silinecek ilk aldiginiz gibi olacak
ORHAN DOĞAN
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.