Çarşamba, 31 Temmuz 2013
  1 Yanıtları
  9.4K Ziyaretleri
  Abone olun
İLK BAKIŞTA FIFA 2014 EA.COM

Faal futbol yaşantısında oyun tarzını baştan yaratan futbolcu sayısı pek azdır. Ryan Giggs'in futbolunu geliştirdiğini kendi gözlerimizle gördük. Ancak Messi’nin mevcut yerini bırakıp eline eldivenleri geçireceğini ve aktif futbol hayatını kaleci olarak devam ettirdiğini görmemiz pek mümkün değil. Bu oyuncular gibi, FIFA da büyük kariyer değişiklikleri yapmıyor. Onun yerine evrimini ve gelişimini devam ettiriyor. Mesela, bu sene EA top fiziğini komple baştan yarattı. Artık duran toplardaki hakimiyet artıyor.
http://img571.imageshack.us/img571/7786/sc8f.jpg
Atışların falsosu can yakıyor. Ara paslar ya koşu yapan adamınızın tam ayağına ulaşıyor ya da kalecinin kollarıyla kucaklaşıyor. Oyuncu hareketleri de elden geçirildi. Sol analog kumandaya yapılan hafif bir dokunuş, futbolcunun topu vücuduyla korumasını veya ileri açmasını sağlıyor. Depar atarken yakaladığın ınomentum ve oyuncunun çevikliği, yön değiştirme kararını tekrar düşünmene neden olabilir. Yani artık parmağını depar tuşundan çekmen ve oyununa bir çeki düzen vermen gerekecek.

Belki de en sevindirici haber, bilgisayar tarafından kontrol edilen takım arkadaşlarının zekasının geliştirilmiş olması. Çapraz koşuları daha akıllıca yaparken, markajlarda da etkili olabiliyorlar. Artık topu kaybettiğinde ikinci bir şansın olacak. 2nd Chance Tackles ismi verilen sistem ile ayağını uzatarak kaybettiğin topu yakalamaya çalışabilieceksin. Electronic Arts çalışanlarının bütün seneyi sıkı çalışarak geçirdiğini söyleyebiliriz. Belli ki, FIFA 14 geldiğinde, büyük bir yankı uyandıracak ve en çok satan oyunlar listesinde uzun süre zirvede kalacak. Son birkaç senedir hep olduğu gibi...
Bu iletiyi değerlendirin:
9 yıl kadar önce
·
#2972
Windows da falan Fenerbahçe gibi takımların yamalarını inirebiliyoruz. Acaba bunu Android tablette de indirebilirmiyiz?
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.