Pazartesi, 20 May 2013
  0 Yanıtları
  9.8K Ziyaretleri
  Abone olun
Eski Nokia çalışanlarının yeni şirketi Jollo Mobile, MeeGo projesinin devamı niteliğindeki işletim sistemleri Sailfish OS yüklü ilk akıllı telefonu tanıttı.

MeeGo projesi yeniden hayat buluyor. Sailfish OS adıyla eski Nokia çalışanları tarafında geliştirilen yeni işletim sistemi, sonunda ete kemiğe büründü. Söz verildiği gibi yeni akıllı telefonlarını tanıtan ekip, 4.5inçli ekrana sahip cıvıl renklerde bir ürünü duyurdu.
http://imageshack.us/a/img585/3204/jollamobilesmartphoneha.jpg
Nasıl bir artısı olduğu açıklanmayan Estrade ekrana sahip olan ürün, çift çekirdekli işlemciye ve 4G desteğine sahip. 16GB dahili hafızanın yanı sıra microSD bellek kartı yuvası da unutulmayan detaylardan olmuş.
http://imageshack.us/a/img826/3204/jollamobilesmartphoneha.jpg
8 megapiksel çözünürlüğüne otomatik odaklamalı ve LED aydınlatmalı kamera, çıkarılabilir batarya gibi özellikleri bulunan cihazın en heyecan verici yanı ise Android uygulama desteği olmuş. Bu akıllı telefon ile Android uygulamalarını çalıştırabiliyorsunuz.
http://imageshack.us/a/img835/3204/jollamobilesmartphoneha.jpg
2013 yılının sonuna doğru satışa sunulması beklenen akıllı telefon için 399 Euro fiyat biçilmiş. İlerleyen günlerde konu hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır muhtemelen.
Bu iletiyi değerlendirin:
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.