Pazartesi, 25 Kasım 2013
  9 Yanıtları
  32.8K Ziyaretleri
  Abone olun
Marka tabeletim var şekil ekran kilidi şifresini unuttuğum için tablet kilitlendi format atmam gerekiyo forumda baktım bir bilgi göremedim yardımcı olursanız sevinirim....
Bu iletiyi değerlendirin:
8 yıl kadar önce
·
tabletimin camı kırıldı nasıl yaparım yardımcı olun lütfen!:(
8 yıl kadar önce
·
merhaba arkadaşlar elimde jsmax mıd713c tablet var buna nasıl rom yüklerim yasa faktory reset menüsüne girdiğimde sadece android simgesi ve ünlem işareti geliyor yani yazılar yok ne yaptıysam menü gelmiyor ne yapabilirim
8 yıl kadar önce
·
Merhaba

Kardeş http://www.jsmax.com.tw/index.php/en/download adresinden indir sana lazım olan dosyaları yaparsın orjinal rom ve yükleme yardımcısı program mevcut
8 yıl kadar önce
·
Olmuyor sadece android resmi ve ünlem işareti çıkıyor yardım edin lütfen
8 yıl kadar önce
·
merhaba bende bu üründen aldım fakat 15 gün sonra ana kartı yandı galiba tablet acılmıyor servis nosunu arıyorum cıkmıyor carrefordan almıstım aradım onlarda yardımcı olmuyor nereye ve nasıl gönderıp tamır ettırırım saygılar
8 yıl kadar önce
·
:o vay anasını :D ne bilgiler varmışta haberimiz yokmuş :/ neyse kardeş bak benim tabletim kilitlendi açılmıyo her bi dediğini yaptım olmadı yalan haber yapma :(
7 yıl kadar önce
·
yönetici arkadaş senin sayende tableti açabildim. çok teşekkür ederim.
7 yıl kadar önce
·
ben düğmelere bastımama olı mad ı bana yardım ederm:( isiniz
7 yıl kadar önce
·
Misafir yazdığı:

Marka tabeletim var şekil ekran kilidi şifresini unuttuğum için tablet kilitlendi format atmam gerekiyo forumda baktım bir bilgi göremedim yardımcı olursanız sevinirim....
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.