Cuma, 19 Nisan 2013
  4 Yanıtları
  95.3K Ziyaretleri
  Abone olun
Samsung Galaxy Gio Cihazımda bakiye bildirimi için girdiğim '' *456#1116# '' kod işlemini yaptıktan sonra işleminiz reddedildi diyerek ''MMI Kodu Başlatıldı'' uyarısı çıkıyor. Bunun anlamının ne olduğunu bilmiyorum açıkcası. Ne yapmam gerekiyor? Sitedeki soruların çoğunu çok güzel bir cevapla anlatmışsınız gerçekten çok beğendim lütfen banada yardımmm ediiinn...
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#282
Bu sorun kullandığınız Android sürümüyle alakalı olmalı. İnternet üzerinde çözüm önerisi olarak derlediğim bazı yararlı bilgilere bakınız.

Çözüm Önerisi 1:
Aynı sorunu yaşayan bir kullanıcı gererkli mercilerle'de konuştuğu halde samsung teknik servis ve vodafone müşteri hizmetleri gibi çözüm bulamamış. 2.3.6'da çalışmıyor imkansız demişl. Sonra resmi sürüm olan 4.0.3 sürümüne geçilmesini önermiş. Rahatlayıp huzura ermiş :)

Çözüm Önerisi 2:
Android işlemcili telefonlarda *456#1116# kodu girilince ortadaki kareden sonra rakamları algılamıyormuş. Bu sebeble sorun oluyormuş. Bu sorunun çözümünü şu şekilde halletmiş OZET yazıp 7048'e mesaj atıp kalan mesaj hakkını ve konuşma dakikalarını öğrenebiliyormuş.
10 yıl kadar önce
·
#1854
telefonum gizli numaraları engelle miyor
9 yıl kadar önce
·
#2988
-1
Oy
Geri Al
Tele htc di amma MMI kodu yazilir kontoru gore bilmirem:(
8 yıl kadar önce
·
#5169
telefonuma format atmak itiyorum bunun için *2767*3855 kare yazıp tıklayınca bagantı sorunu veya gecersiz mmı diyor nasıl çözebilirim ne yapmam gerek acaba
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.