Pazar, 08 Haziran 2014
  2 Yanıtları
  5.9K Ziyaretleri
  Abone olun
Merhaba Note2 telefonda uygulama bilgsinden bir programin kalkmasını isteyorum bir şifre veya uygulamayı oradan nasıl gizlerim
Bu iletiyi değerlendirin:
9 yıl kadar önce
·
#2812
Merhaba. Kaldırmak istediğiniz uygulama root yetkisi gerektirmiyorsa Ayarlar > Uygulamalar'a girip kaldırmak istediğiniz uygulamayı bulup Kaldır demeniz yeterli olacaktır. Sistem'e ait bir uygulamaysa cihazı rootlamanız gerekir.

Uygulama listesinden bir uygulamayı gizlemek için https://play.google.com/store/search?q=app%20hide&hl=tr buradaki uygulamaları deneyiniz.
9 yıl kadar önce
·
#2813
eğer uygulamayı şifrelemek istiyorsan avg security programını ücretsiz indirip oradan "uygulama şifreleyici"hizmetini kullanbilirsin.Play store da avg'nin farklı versiyonları var ikisini indir birinde bu hizmet var,daha sonra öbürünü kaldırırsın.
Yalnız avg nin deneme paketinde bu uygulama yaklaşık bir ay sonra uygulama şifreleyicisi,hesap kaldırma,uygulama silme gibi hizmetleri sona erer;yalnızca güvenli internet bağlantısı özelliği kalır.Ama saydığım özellikleri kullanmak istiyorsan ücretli olarak devam edebilirsin o sana hizmetin sona erdiğini ve satın almak isteyip istemediğini sorar zaten.Bir aylık bende hizmetleri kullandım ve memnun kaldım.Kardeşim hangouts a şifreli olduğu için giremiyordu mesela.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.