Çarşamba, 11 Eylül 2013
  5 Yanıtları
  10.8K Ziyaretleri
  Abone olun
ıyı gcler bende bırtane powerttablet t10 var cocuklar desen kılıdını cok kez denemışler. suanda gmail.şifresı ıstıyor denedım acmadı .sonra netten okudugum power dugmesıyle ses dugmesıne basarakda denedım olmadı.sonra bı teknık servıse götürdüm yazılımını bulamadılar ne yapıcamı bılemıyorum .cevap yazarsanız sımdıden tşkurler.
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1608
Merhaba. Cihazın kutusunda ya da kitapçığında üretici internet sitesi yazıyorsa burada paylaşın güncel rom dosyalarını temin etmeye çalışalım.

Cihazı onarım modunda açmayı birde şu şekillerde deneyiniz.

Ses kısma ve güç tuşuna bir süre basılı tutarak.

Ses kısma Ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak.

Ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak.

Yukarıdaki kombinasyonları teker teker deneyerek onarım moduna ulaşmayı deneyiniz. Onarım moduna ulaştığınızda ses kısma tuşuyla wipe/factory reset yazısına gelip işlemi güç düğmesiyle onaylayıp fabrika ayarlarına döndürerek desen kilidi sorununu çözebilrisiniz.
10 yıl kadar önce
·
#1694
kardeş ben bunu bilgisiyarcıya götürecektim benden 20tl alacaktı fakat ben götürmedim bakalım bilgisiyarda bir cözüm bulabilirmiyim ve bu yazıları buldu ve bunları denedim tablati actım ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN
:)
10 yıl kadar önce
·
#1920
Arkadaşlar ben 1 yıl boyunca Tuş fonksiyon olayını denedim olmadı , saçma yazılımlar gösterdiler attım olmadı, garantisine ulaşmak için kendini yırtman lazım adamların telefonlarında sıkıntı var gibi :D işin açıkçası power tab t10 şuan sadece bir tuğla... ! geçmiş olsun yazılımını bulan Allah rızası için [email protected] a mail atsın .
9 yıl kadar önce
·
#4079
olmuyor bu başka bi yöntem yokmu
8 yıl kadar önce
·
#4164
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde yiğenim tabletini getirdi powertab çin malı böyle usb klavye falan vermişler tabletin yanında, desen kilidini fazla girmişler. Tableti açınca google hesabını sorduğu ekranda iken Power (Güç\Açma) ve Ses arttırma veya power ve ses kısma tuşlarına basılı tutarsanız size recovery moduna gireyim mi diye bir diyalog geliyor. Buna tamam deyip recovery moduna geçiyoruz ve oradan ses tuşlarıyla yönlendirerek Wipe data/factory reset olması lazım ona gelip power tuşuna tıklıyoruz. (Droid çıktığı zaman yazılar hemen gelmeyebilir ses açma/kısma tuşlarına falan basarsanız bahsettiğim menü açılır.) Oradan yine ses tuşlarıyla yes e gelip power tuşuna basıyoruz. İşlem bitince tablet sıfırlanacak. (Tabletin şarjının olmasına dikkat edin işlem yarıda kalırsa hepten çöp olabilir.) Sizinde bu dertten muzdarip olduğunuz tablet aynı çin malı tablet olabilir denemenizde fayda var.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.