Çarşamba, 20 Kasım 2013
  6 Yanıtları
  12.2K Ziyaretleri
  Abone olun
Replika iphone 5 e sahibim telefondan birşeyi silmişim herhaldeki açılış logosunda artık elma sembolü yerine mediatek yazan bi logo çıkıyor ve telefon sd kart görmüyo hiç birşey yükleyemiyorum ve supersu ya girince su kodlaması yok diyor.

Appstore'a girince normalde google play'i açardı simdi cince yazilar cikan baska bir yere giriyo formatı algılamıyo (güc tusu ve orta tusa asılı tutup atılan format) telefonu recovery moddan reeboot layınca telefon cince olarak aciliyor, telefonu nasıl düzeltebilirim? Yada düzelir mi?
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1998
Merhaba. Anladığım kadarıyla cihazın önemli bir dosyasını silmişsiniz. Cihazınıza ait rom bulup yüklemenizi tavsiye ederim. Rom yükleme işlemi yapmadan önce ne olur ne olmaz diye imei'inizi ve cihazı yedekleyin. İsterseniz cihazınızın tam olarak modelinizi söyleyin rom dosyalarını araştırıp temin edim.
10 yıl kadar önce
·
#2044
Model: MD297ZP
bi de imei nasıl yedekleyeceğimi bilmiyorum.
10 yıl kadar önce
·
#2065
cıhazın modeli mt6575 miş adnroid sürümü 4.2 olarak gözüküyor bi tane rom buldum ama yorumlara bakılırsa pek memnun değillerdi rom yükleme işini nasıl yapacagımı bilmiyorum bi kaç yerden okudum ama uygularken hep yarım kalıyor.
Şu bahsettiğim açılış logosunu düzelttim şu an tek sorunum telefonun sd kartı görmemesi ve appstore a girince çıkan başka bir şey bunları düzeltmek için illa rom mu yüklemem lazım ?
9 yıl kadar önce
·
#3513
kardeşim ıphone 6 replika telefonum var fabrika ayarlarına döndüm sim kart okumuyor ne yapmam lazım bana yardım edermisin ?
8 yıl kadar önce
·
#4954
Merhabalar mtk6572 iphone 6 plus cihaz kapatıp açtığımda maalesef sist arayüzü durdu uyarısı çıkıyor sürekli telefon açılmıyor bu konuda yapmam gereken nedir bilgisi olan varmıdır...şunu yükle bunu yükle diyenler varda telefon hiç açılmıyor işlem yapmıyor
8 yıl kadar önce
·
#5016
selam replika iphone 6 cihazım var ve rom yükleyemiyorum nasıl rom yüklerim yardımcı olurmusunuz. ?
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.