Cumartesi, 05 Ekim 2013
  1 Yanıtları
  7.7K Ziyaretleri
  Abone olun
Merhaba. Ben s3 mini kullanıyorum. Daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum çünkü yanıtını bulamadığım problemler yaşıyorum. 1.si; çektiğim fotoğrafları ya göstermiyor yada fotoğrafları 3-5 dakika içinde siliyor. En fazla foto yerinde siyah bir kare görünüyor. 2.si; uygulama yada oyun indiremiyorum.İndirdiklerimi 4 gb kartım olmasına rağmen kartıma yükleyemiyorum. lütfen bana yardımcı olurmusunuz? Bu problemleri çözebilirsem çok ii olacak. Saygılar :)
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1748
Merhaba. Galaxy S3 mini cihazınızı bilgisayara bağlayarak bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin. Güncelleme mevcut ise android sürümünü güncelleyin. Fotoğraf kaydetme sorunu bu şekilde çözülebilir. Android'li cihazlarda fotoğraf çekildiğinde otomatik olarak galeriye kaydeder. Sizin cihaza özgün bir varsa ve güncelleme bulunmuyorsa cihazı fabrika ayarlarına döndürün.

Diğer sorununuzda cihazı fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde ya da güncelleme yaptığınızda ayarlardan depolama kısmına girip varsayılan depolama yerini sd kart seçerseniz uygulama ve oyunlar sd karta taşınıp kurulabilir olacaktır.

App 2 SD Pro 3 - APP Manager Uygulamaları Sd Karta Taşıma isimli uygulamayıda kullanabilirsiniz.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.