merhaba benim stormax smx-t1002 tabletim kitlendi kilit açmak için oturum açın diyor oturum açmaya çalışıyorum ama geçersiz oturum diyor yardımınızı bekliyorum
Bu iletiyi değerlendirin:
1
Tableti güvenli modda açıp, fabrika ayarlarına sıfırlamaya çalışın.
Tableti güvenli modda açmak için, ses kısma tuşuna ve güç tuşuna 40-45 saniye basılı tutun. Farklı bir kombinasyonu olabilir. Eğer açılmazsa. Ses arttırma ve güç tuşuna basılı tutarak deneyin. Güvenlik moduna gelmezse diğer butonlarla teker teker deneyin güç düğmesine 45-50 saniye basılı tutarak. Güvenli moda ulaştığınızda factory reset (fabrika ayarları) resetleme işlemi yaparsanız sorununuz çözülecektir.
Düzelmezse;
Tabletinizin üretici internet sitesini araştırdım fakat bulamadım. Stormax'ın Türkiye distribütörlüğünü sanırım Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş yapıyor. Distribütörlüğünü yaptığı marka olduğu için http://www.penta.com.tr/tr/iletisim/adres-ve-telefonlar adresinden irtibat kurup eposta ya da telefonla arayak tabletinizin modeline uygun güncelleme dosyasını (rom - firmware) ve bilgisayar yazılımını yükleme talimatıyla birlikte eposta adresinize göndererek temin etmelerini isteyin. Mesai saatleri içinde size gerekli yardımı yapacaklardır. Eğer tabletinize uygun rom ve formatlama işlemleri için yazılı anlatım ve dosya gönderirlerse bizimlede paylaşın. Tekrar bu sorunu yaşayan başka Stormax SMX-T1002 tablet kullanıcısı için oldukça yararlı olacaktır. Yardım almak istediğiniz başka konu olursa tekrar bekleriz. Kolay gelsin.
Tableti güvenli modda açmak için, ses kısma tuşuna ve güç tuşuna 40-45 saniye basılı tutun. Farklı bir kombinasyonu olabilir. Eğer açılmazsa. Ses arttırma ve güç tuşuna basılı tutarak deneyin. Güvenlik moduna gelmezse diğer butonlarla teker teker deneyin güç düğmesine 45-50 saniye basılı tutarak. Güvenli moda ulaştığınızda factory reset (fabrika ayarları) resetleme işlemi yaparsanız sorununuz çözülecektir.
Düzelmezse;
Tabletinizin üretici internet sitesini araştırdım fakat bulamadım. Stormax'ın Türkiye distribütörlüğünü sanırım Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş yapıyor. Distribütörlüğünü yaptığı marka olduğu için http://www.penta.com.tr/tr/iletisim/adres-ve-telefonlar adresinden irtibat kurup eposta ya da telefonla arayak tabletinizin modeline uygun güncelleme dosyasını (rom - firmware) ve bilgisayar yazılımını yükleme talimatıyla birlikte eposta adresinize göndererek temin etmelerini isteyin. Mesai saatleri içinde size gerekli yardımı yapacaklardır. Eğer tabletinize uygun rom ve formatlama işlemleri için yazılı anlatım ve dosya gönderirlerse bizimlede paylaşın. Tekrar bu sorunu yaşayan başka Stormax SMX-T1002 tablet kullanıcısı için oldukça yararlı olacaktır. Yardım almak istediğiniz başka konu olursa tekrar bekleriz. Kolay gelsin.

- Admin
- 9 yıl kadar önce
Hesap senkronizasyonlarını kapatın arka planda çalışan uygulamlar varsa gereksiz olanları silin hız artışı olur. Cihazı en son kasan şeylerden biri hesap senkronizasyonlarıdır.

- emrah
- 9 yıl kadar önce
Merhaba benimde bir sorum olucaktı...Bazen tabletim kendini resetliyor ve ağır çalışıyor tablette virüs programıda var ve tabletin özelliklerinede bakıyorumda hafızayı zorlamamışım bir sürü hafıza var ama kaşıyo.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamış
- Sayfa :
- 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
En Aktif Üyeler
Admin
67 İleti
635 Yanıt
Gabe
58 İleti
4 Yanıt
mehmetokgoz
9 İleti
20 Yanıt
veliahht
0 İleti
7 Yanıt
dilokullari
4 İleti
0 Yanıt
Lider Tablosu
Diğer Konular
Coğrafi Konumlama Teknolojisi
bir aydan daha önce
İnternette saldırganlardan korunmanın 20 yolu
bir aydan daha önce
Yararlı Android Uygulamaları (Çoğu Kendi Kulla...
bir aydan daha önce
Sizin için doğru iPad hangisi?
bir aydan daha önce
Windows 8'e yeni bir dokunuş: Windows 8.1
bir aydan daha önce