Perşembe, 27 Haziran 2013
  3 Yanıtları
  16.8K Ziyaretleri
  Abone olun
merhaba benim stormax smx-t1002 tabletim kitlendi kilit açmak için oturum açın diyor oturum açmaya çalışıyorum ama geçersiz oturum diyor yardımınızı bekliyorum
Bu iletiyi değerlendirin:
9 yıl kadar önce
·
Tableti güvenli modda açıp, fabrika ayarlarına sıfırlamaya çalışın.

Tableti güvenli modda açmak için, ses kısma tuşuna ve güç tuşuna 40-45 saniye basılı tutun. Farklı bir kombinasyonu olabilir. Eğer açılmazsa. Ses arttırma ve güç tuşuna basılı tutarak deneyin. Güvenlik moduna gelmezse diğer butonlarla teker teker deneyin güç düğmesine 45-50 saniye basılı tutarak. Güvenli moda ulaştığınızda factory reset (fabrika ayarları) resetleme işlemi yaparsanız sorununuz çözülecektir.

Düzelmezse;

Tabletinizin üretici internet sitesini araştırdım fakat bulamadım. Stormax'ın Türkiye distribütörlüğünü sanırım Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş yapıyor. Distribütörlüğünü yaptığı marka olduğu için http://www.penta.com.tr/tr/iletisim/adres-ve-telefonlar adresinden irtibat kurup eposta ya da telefonla arayak tabletinizin modeline uygun güncelleme dosyasını (rom - firmware) ve bilgisayar yazılımını yükleme talimatıyla birlikte eposta adresinize göndererek temin etmelerini isteyin. Mesai saatleri içinde size gerekli yardımı yapacaklardır. Eğer tabletinize uygun rom ve formatlama işlemleri için yazılı anlatım ve dosya gönderirlerse bizimlede paylaşın. Tekrar bu sorunu yaşayan başka Stormax SMX-T1002 tablet kullanıcısı için oldukça yararlı olacaktır. Yardım almak istediğiniz başka konu olursa tekrar bekleriz. Kolay gelsin. :)
8 yıl kadar önce
·
Merhaba benimde Stormax tabletim var ama açılmıyor şarja takıyorum ama şarjda olmuyor hiç bir şey olmuyo açma düğmesine basıyorum ama açılmıyo neden acaba lütfen cevaplayın :(
8 yıl kadar önce
·
Tabletin çok agırlasmıştı.fabrika ayarlarına geri aldım.şimdi açınca sadece andoid yazısı çıkıyor tablete göremiyorum ne yapmalıyım.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.