merhaba arkadaşlar bende sunny 10001 model bi tablet var ve kardeşim deseni 5 kez yanlış girmiş bende deseni hatırlıyorum ama kullanıcı adı ve şifreyi bilmiyorum reset atmaya ve netten yardım alarak yapmaya çalışırken şimdi ekrana dokunsam da işlemiyor kullanıcı adı ve şifreyi de zaten hatırlamıyorum lütfen biri yardım etsin napıcağımı bilmiyorum.
Bu iletiyi değerlendirin:
0
Merhaba. Tableinizin üretici internet sitesinden tabletinizi buldum ancak tabletinize ait gerekli rom ve güncelleme yazılım dosyalarını bulamadım. http://www.sunny.com.tr/iletisimyeni.html sayfasından tabletinizin modelini belirterek güncel firmware (rom) ve yükleme talimatını eposta adresinize göndermelerini rica edin. Mesai saatleri içerisinde size gerekli bilgileri temin edeceklerdir. Güncel yazılımı yükleme talimatına göre tabletinize kurmaya çalışın. İşlem bittikten sonra tabletiniz açılacaktır.
Tabletiniz hiçbir şekilde hiçbir modda açılmıyorsa tableti bricklemişsiniz demektir. Bu durumda garanti servisine göndermenizi tavsiye ederim.
Size tabletinizle ilgili gerekli dosyalar ve yükleme talimatı gönderildiğinde bu konuya eklerseniz bir başka bu sorunu yaşayan kişilerede yardımcı olmuş olursunuz. Umarım Sunny gerekli dosyaları size bir an önce gönderir.
Brick Nedir? Kaç Çeşit Brick Vardır?
Tabletiniz hiçbir şekilde hiçbir modda açılmıyorsa tableti bricklemişsiniz demektir. Bu durumda garanti servisine göndermenizi tavsiye ederim.
Size tabletinizle ilgili gerekli dosyalar ve yükleme talimatı gönderildiğinde bu konuya eklerseniz bir başka bu sorunu yaşayan kişilerede yardımcı olmuş olursunuz. Umarım Sunny gerekli dosyaları size bir an önce gönderir.
Brick Nedir? Kaç Çeşit Brick Vardır?
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamış
- Sayfa :
- 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
En Aktif Üyeler
Admin
67 İleti
635 Yanıt
Gabe
58 İleti
4 Yanıt
mehmetokgoz
9 İleti
20 Yanıt
veliahht
0 İleti
7 Yanıt
dilokullari
4 İleti
0 Yanıt
Lider Tablosu
Diğer Konular
Coğrafi Konumlama Teknolojisi
bir aydan daha önce
İnternette saldırganlardan korunmanın 20 yolu
bir aydan daha önce
Yararlı Android Uygulamaları (Çoğu Kendi Kulla...
bir aydan daha önce
Sizin için doğru iPad hangisi?
bir aydan daha önce
Windows 8'e yeni bir dokunuş: Windows 8.1
bir aydan daha önce