arkadaşlar merhaba elimde syrox syx-t702 tablet marka modelli tablet var ve şifresi unutulmuş yeniden kurulması lazım ama netten biraz araştırdığımda bu cihaza ait bi rom bulamadım yardımcı olurmusunuz nereden bulabilirim bu rom u
Bu iletiyi değerlendirin:
1
Merhaba. Tablet üreticinize eposta gönderip rom dosyasını istedim. Geri dönüş yaparlarsa konuya ekleyeceğim. Siz cihazı onarım modunda açıp format atmayı deneyebilirsiniz. http://www.androidkardes.com/forum/android-tablet-format-atma.html bu bağlantıda onarım modunda açma kombinasyonlarını yazmıştım. Kolay gelsin.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamış
syx-t702 bir tabletim var sd karttan video izliyordum aniden kilitlendi ne kapandı ne bir işlem yapıldı sonra kapandı açılabiliyor ama yavaş ve donup donup duruyor amcam reset atmalısın dedi ne yapmam gerekir.

Referanslar
syrox tablet ile ilgili sorununuz olursa servisine göndermeniz durumunda ücretsiz desen kilidi ve benzeri arızalar onarılıp geri iade edilir tesekkürler
Referanslar
ya benm tabletimde çatlak gözüküyor galıba ıç camı çatlamış ama dokumatiğe varar vermemiş . fakat tablete çok video yuklediğim için donma yaşanıyor hatta suan hıc dokumatıgı çalısmıyır o yuzden ekran kılıdını açamıyorum videolarıda sılemıyorum ne yapmam gerekıyor 

- Sayfa :
- 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
En Aktif Üyeler
Admin
67 İleti
635 Yanıt
Gabe
58 İleti
4 Yanıt
mehmetokgoz
9 İleti
20 Yanıt
veliahht
0 İleti
7 Yanıt
ibrahimk2434
2 İleti
2 Yanıt
Lider Tablosu
Diğer Konular
Coğrafi Konumlama Teknolojisi
bir aydan daha önce
İnternette saldırganlardan korunmanın 20 yolu
bir aydan daha önce
Yararlı Android Uygulamaları (Çoğu Kendi Kulla...
bir aydan daha önce
Sizin için doğru iPad hangisi?
bir aydan daha önce
Windows 8'e yeni bir dokunuş: Windows 8.1
bir aydan daha önce