Salı, 12 Ocak 2016
  1 Yanıtları
  4.5K Ziyaretleri
  Abone olun
6 zene once gibi tab 3 smt-310 almıştım çok güzel kullanıyordum sonra root yaptım hala sorun yoktu bir gün tabletin herhalde sistem dosyalarından biri değiştirdim hala sorun yoktu değiştirdim sonra komple kapadım bir daha açamadım sarja takılı halde sadece güç tuşuna basabiliyorum şarj simgesi çıkp ilginç nir şekilde pixel olup kayboluyor 2 sene geçti şimdi araştırım dedim forumda yeniyim hatalarımdan şimdiden özür diliyorum
Bu iletiyi değerlendirin:
7 yıl kadar önce
·
#5355
Merhaba. Ses arttırma ve güç tuşuna onbeş saniye basılı tutarak çalıştırmayı deneyiniz. (ses arrtırma çalıştırmazsa, ses kısma ve diğer tuşları tek tek deneyiniz.) Bu şekilde açılırsa onarma modunda açılır. Wipe/Factory Reset yazısına gelip işlemi onaylarak fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.

Son olarak tabletin kenarında iğne ucu girecek şekilde resetleme yeri varmı? Varsa resetleme işlemi yapınız. Bütün bunları yaptığınız halde tabletinizde hiçbir ışık, açılma belirtisi yoksa cihaz donanımsal olarak arızalanmış olabilir garantiye vermenizi ya da aldığınız yere götürmeniz gerekir. Kusura bakmayın sorununuz donanımsal ile elimizden birşey gelmez ancak yazılımsal bir sorunsa yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.