Cumartesi, 20 Nisan 2013
  32 Yanıtları
  88.2K Ziyaretleri
  Abone olun
Arkadaşlar bende şuan Samsung Galaxy S WiFi 5.0 mevcut. Acaba bluetooth üzerinden cep telefonuma eşleştirerek telefon görüşmesi veya arama yapabilir miyim? Böyle bir program var mı? Aslında aklıma takılan şey şu. En kötü navigasyon cihazı bile bluetooth üzerinden arama yapabilmekte. Tablette neden böyle birşey olmasın? Cevaplarınızı bekliyorum.
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#287
Onaylanan Yanıt
Sim kartlı tabletlerde telefon konuşması yapmak aslında mümkün. Bu özellikleri mevcut. Ancak Türkiye'ye gelen sim kartlı tabletlerin bürokratik sebeblerden dolayı (fazla vergi, ötv gibi...) telefonlara çağrı yapma özellikleri kapalı oluyor. Yinede ülkemizde tabletini telefon gibi kullanmak isteyenler rom yükleyip sim kartlı tabletlerinden görüşme yapabilirler.

Sim Kartlı tabletinizin marka ve modeline göre rom araştırması yapıp deneyebilirsiniz.
7 yıl kadar önce
·
#5519
https://yadi.sk/d/GvgLuzLEsrVZL
https://yadi.sk/d/DmkkSB0PsrVVu part 1 ve part 2 den olusan dosylar hepsı ıcınde sadece nasıl yapılır onu anlatacagım dılı,mın dondugunce.
bu lınkte 2 rar dosyasın oldugu klasor: https://yadi.sk/d/UJbF35_KsrVfE
buradan dosyaları ındırın rar dan cıkarın sıfre ısterse cagatay33 olarak yazabılırsınız.
oncelıkle ses acma ve tablet acma tusuna basıyoruz pırhana yazısını gorunce acma tusunu bırakıp 1-2 sanıye sonrada ses acma tusunu bırakacagız.recovery pencresı acılacak buradan ses kısma tusu ıle asagı dogru ınecegız ve wipe data factory reset ustune gelıpdıgımızde ses acma tusuna tıklayacagız fabrıka ayarlarına donecek sonra yıne ses kısma tusu ıle asagı ınıp bu defa wipe dalvik cache ustune gelecegız ve yıne ses acma tusu na basacagız dalwik cache wipe islemı yapacak sonra ses acma tusu ıle tıkladıgımızda resart yapacak acılsın ıngılızce dıl menusunu secın gec gec yapın acılsın taplet sonra jhıcbır baskla ayar yapmadan tabletı kapatın.
i ndirdiginiz dosyların ıcınde SpFlashTool herıkısınıde flaslamak ıcın gereken program ısımlı klasorde MTKUsbAll ısmınde dosyayı acacagız MTKUsbAll_0.8.2 dosyası ıcerısındekı New inst. win 7&8x64 dosyadan sıstemınıze uygun 32bit veya 64 bit ,hangisi ise uygun olan driver yukleyecegız.(dpinst 32 bit olandır)yukleme esnasında bu uygulama yınede yuklensınmı dıye sorarsa onay verın evet deyın.suruculerı yukleme ıslemıdır.!!
sonrasında SP_Flash_Tool_v3.1344.0.212 dosyayı acacagız.Flash_tool ısımlı exe acacagız.program acılgında downoad Agent yazan otomatık kendı doldurur.bız ıkıncı kısımdakı ıle ısımız var (ek bilgi.Aristo 4.2.2.orjınal room yazan var once onu flasyacaksınız)flasla ıslemıne su sekılde devam edıyoruz..ben .ılk sıraya kendı otomatık dolduruyor bıze 2 sradakı scatter-loadıng yazan yerı doldurmak kalıyor ki ustune tıkladıgınızda dırek rar dan cıkarmıs oldugumuz Aristo Q 4.2.2 orjınal room dosyası ıcerısındekı (TEXT UZANTILI.!! ) MT6582_Android_scatter (metin belgesi uzantılı dosya sececegız.otomatık tum alttakı verıler gelecek.sonra Friöware-> Upgrade yazan yere tıklayacagız.buraya kadar flaslama ıslemımız tamam.sımdı PIRHANA ARİSTO7'' Q TABLETIMIZ KAPALI İKEN !!!! usb kablomuzu tablete ve bılgısayara baglıyoruz.bıraz beklıyoruz .suruculer yuklenıyor der.sonra formatlama ıslemıne baslar 4-5 dakıka bakelyınız.islem bittiginde kare ıcerısınde yesil renk vır yubarlak (ok) cıkar artık flash toll programını kapatıyoruz ve tabletı acıyoruz.artık tabletımız orjınal 4.2.2 room yuklenmıs olur. sımdı telefon ozellıgı kazandıracagız.
telefon ozellıklı room ıse Aristo Q telefon ozellik room ısımlı klasor.flaslama ıslemlerını yukarıda anlatıgım sekılde yapacagız aynı sekılde wipe factory reset ve wipe dalwik cache yaptıktan sora tabletı acacagız hıcbır ayar yapmadan sadece normal kurulumu yapıp tabletı kapatacagız.ve flaslama ıslemıne baslayacagız flash programında bu defa 2 sıradakı Scatter-Loading kısmına tıkladıgımızda '' Aristo Q telefon ozellik room '' klasorunun ıcındekı ^^ img_out_piranha ^^doayasını acacak ve yine text uzantılı( metin dosyasıo olan) ^^ MT6582_Android_scatter ^^ ısımlı dosyayı gosterecegız.sonra Frimware->Upgrade yazan yere tıklayacak ve usb kablomuzu tablet ve bılgısayara baglayacagız.bekleyecegız.flaslama ıslemı bıttıgınde artık 4.2.2 room ve telefon ozellıklı Pırhana Aristo 7'' tabletımız teşefon ozellıklı olur.
sımdı whatss ap yuklemesını anlatacagım.
eklı dosya ıcerısındekı whatssup ısımlı apk yukletın whatsup kendı sıtesınden ındırılmıs surumuur.Aristo Q 7'' tab.nıze sım kartınızı takın whatsup acın telefonuzu gırın bekleyın mesaj onaylaması bıraz gec gelıyor.mesaj onaylasnması geldıgınde artık whatsup da kullanabılırsınız.ayrıca telefon gıbı sımkart uzerınden mesaj alıp gonderebılır (gecıkmeler olabılır) arama yapabılır aranabılırsınız. gule gule kullanın.
sayetbaska room yukleyip ime kaybı yasayan arkadasımız varsa yukarıda anlşattıgım 4.2.2 orjınal room yuklerlerse ime geri gelir.herkese kolay gelsın.
acele etmeyın once acıklamaları dıkkatlıce okuyun.sonra ıslemlere baslayın.kolay gelsın
olası sorun recovery gırerken cınce yazılarla karsılasırsanız.muhtemelen tus kombınasyonu yanı ses acma+tablet acma-kapama dugmesı kombınasyonuna basmıssınızdır.degıstırın ses kısma+tablet acma kapama tusuna basın.
cınce yazılar cıkarsa hıcbıyere basmadan dırek acma kapama tusuna uzunca basın tablet kapansın.sonra tekrar acabılırsınız.tus kombınasyonunu degıstırın mutlaka recovey modunu acacaktır.
iyi gunler
çince yazılarla karsılasanlar dikkat !! tus kobinasyonuna yanlıs basmıssınızdır.deigiştirin .ses acma+cıhaz acma tusuna basmıs ve cince yazılar gelmısse sueklı cıhaz kapama tusuna basın sonra tekrar cıhazınızı acabılırsınız ve bu defa tus kombınesını degıstırın.ses kısma+cıhaz acma tusuna basın.
rocevery modunda seceneklerde gezınmek ıcın ses kısma tusunu onaylamak ıcınde ses acma tusuna basın.cıjhaz acma tusuna basarsanız korkmayın hıcbırsey olmaz tekrar basarsanız gerı recovery menusune donersınız.veya ses kısmaya basın recovery menusune donus yapar.recovery menuısunde cıjhaz acma kapama tusu pasif.bi şise yaramıyor b,iliginize.ayrıca ek olarak shift klavyeyi apk koydum ve MTKEngineerMode koydum ime yazmada yardımcı olacaktır.bu room sadece tarafımca 2 tablette 1 tanesi ime ucmus tabletti onlarda denendi marka Pirhana Ariston Q 7'' tablet dıgerlerı ıcın bılmıyorum.!!
iyi gunler
8 yıl kadar önce
·
#5310
Bnmde tabletim reeder a7s 3g li peki buna gore room varm i varsa indirecegim siteuide atarmisin itz tesekkurler
8 yıl kadar önce
·
#5282
Slm tabletim asus memo pat 7 simkart8 yeri var arkadalsar msj yeridedei orası nersi ve telefon gorusmesi nasıl yapılıyor artık cwap verirseniz:)
8 yıl kadar önce
·
#5230
Samsung al kardeş çok güzel samsung tab 4 tab 5 alabilirsin


Slm ben tablet telefon almak istiyorum ama hangi marka alsam karar veremedim önerdiğiniz var mı...?
8 yıl kadar önce
·
#5130
Ben samsung galaxy tab 3 lise sm-t113 kullanıyorum acaba bu tableti telefon özelliği acikmi
8 yıl kadar önce
·
#5092
aristo tab Q 7.0 (3G) telefon özelliği için hangi rom yüklemem lazım ? bilen var mı ? teşekkürler
8 yıl kadar önce
·
#5031
Merhaba. Piranha aristo tab 7.85 kullanıyorum. Sım kart destekli telefon olarak kullanmak istyorum. Forum sitelerinden program indirip kullanabilceğimi söylediler. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
8 yıl kadar önce
·
#4915
Tabletim Samsung Tab 4 SM-T 232

rom yükleyerek telefon özelliğini nasik açabiliriz telefoncuya mi gitmek gerek kendim yapamaz miyim

Birde garanti kasko da sorun olur mu
8 yıl kadar önce
·
#4770
-1
Oy
Geri Al
Slm ben tablet telefon almak istiyorum ama hangi marka alsam karar veremedim önerdiğiniz var mı...?
8 yıl kadar önce
·
#4684
Misafir yazdığı:

SAMSUNG SM-T111 GALAXY TAB 3 LITE 7 0 3G ile arama yapılabilirmi


Cevap verir misiniz bu soruya
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.