Cuma, 25 Mart 2016
  1 Yanıtları
  9.9K Ziyaretleri
  Abone olun
arkadalar ben samsung tabletimde Wİ-Fİ ye bağlanmak istediğim zaman hata veriyor kilik denetimi yapılıyor diyo sonra hata verip kimlik denetimi hatası oluştu diyor şifreyi ne kadar doğru yazsam da hata veriyor lütfen yardım edin ne yapabilirim
Bu iletiyi değerlendirin:
6 yıl kadar önce
·
#5447
Merhaba aşağıdaki çözüm önelerini deneyerek sorunu gidermeye çalışabilirisiniz.

1- Telefondan bağlandığınız ağın şifresini unut diyip yeniden bağlanmaya çalışınız.

2- Telefonu fabrika ayarlarına dönderin.

3- Modem arayüzüne girip güvenlik seviyesini WAP2 olarak değiştirin ve modem wifi şifresinize değiştirin.

4- Bu çözüm önerisi Samsung Galaxy S3 için verilmiş ama sizde deneyin. Telefonu açın *#0011# tuşlayın sol altta bulunan menü tuşuna basın Wifi'yi seçin Wifi power safe mode yazısının altında açık olan butonu kapalı konuma getirin.

5- Wifi sinyali azsa modeme uzaklasınız kimlik doğrulaması hatası alabilirsiniz. Modeme yakın bi yerden bağlanmayı deneyin.

6- İnternet Panelini açın. Modemin adını değiştirin.Kablosuz şifrede büyüklü küçüklü harf kullanmayın.

7- Modemin şifreleme türünü kotnrol edin 802.1x özelliği aktif olmalı. Modeminizin şifreleme sistemini WEP olarak yapıp, modemi yeniden kurun.

8- Modemi resetleyip bağlantı geldikten sonra wifiye bağlanmaya çalışın.

Modem arayüzüne ulaşmak için kullanım klavuzuna bakabilirsiniz.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.