Perşembe, 16 May 2013
  133 Yanıtları
  325.9K Ziyaretleri
  Abone olun
Tabletimi kablosuz modemime bağlayamıyorum. Bağlantı yapsam bile tablet klitleniyor. Bu sorun için çözüm öneriniz var mı?
Diye soran ziyaretçilerimize.

1. Tabletinizi farklı bir kablosuz ağda deneyin. Aynı sorunlarla karşılaşıyorsanız, Tabletinizi fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden deneyin.

2. Modeminizin şifreleme sistemini WEP olarak yapıp, modemi yeniden kurun.

Eğer her iki çözüm yolunu da denemenize rağmen sorun devam ediyorsa, cihazınızı teknik sevise ulaştırmanız gerekmektedir.
Bu iletiyi değerlendirin:
9 yıl kadar önce
·
Olursa Artık Ne Mutlu Bana! Ama Olmassa :( Tabletim Hometech Elite Tab 8 WiFi Sürekli Kaydedildi Diyor Ne Yapayım ?
9 yıl kadar önce
·
Ya , kardeşimin tab 4 tabletimde wifi açma tuşuma basıyorum geri kapanıyor hep böyle oluyor açınca kapanıyor . Fabrika ayarlarını sıfırladık ( hemde 2 kere ) olmadı , herşeyi denedik olmuyor aynı şey Bluetoothda da oluyor :(:(
9 yıl kadar önce
·
abi ben tab 4 kullanıyom wifi ye tıklıyom uzun sure bekliyom sonra ifi kapanıyo ( ağlar flan gozukmuyo)
9 yıl kadar önce
·
Biz üst kattan internete bağlanıyoruz telefon bağlanıyor ama tablet bağlanmıyor ne yapmalıyım
9 yıl kadar önce
·
Sey elvision adli tabletim durduk yere ertesi gun kablosuz agdan cikmis acmaya calistim fakat acik gozuktugu halde aglar acilmiyo ne yapmaliyim lutfen
9 yıl kadar önce
·
merhaba benim tabletim internete bağlanıyor diye gözüküyor fakat herhangibirşeye girdiğimde (youtube,google,facebook,instagram vb..) interbnet yok diye gözüküyor tableti şimdi sıfırlıycam zaten pek önemli birşeyde yoktu eğer olursa şimdiden teşekkürler
8 yıl kadar önce
·
Merhabalar oncelikle. Tablet wifi sorunu yasiyorum modemin yaninda oldugum halde wifi cekimi dusuyor yavas yavas 1 e kadar sonra tamamen gidiyor bir sure sonra full oluyor cekim gucu ama internete girdigimde herhangi bi sayfaya tekrar cekim gucu dusuyor ve internete baglanmiyor format attim gene duzelmedi nasil duzeltebilirim bu durumu wifi driveri gbi bir sey varmi guncelleyebilecegim bir cozum uretebilrmisin? Smdiden tesekkur ediyorum ilgilendiginiz icin...
8 yıl kadar önce
·
Tableti yaklasik bi bucuk yildir kullaniyorum uzun bi sure once youtubeden film izlerken internet bi anda gitti tekrar baglayamadim bikac sefer fabrika ayarlarini sifirladim ama modeme hala baglanmadi baska bir ağa baglamaya calistim baglandi ama sonra wifiyi kapatikktan bir sure sonra tekrar baglanmadi ve ayni sey oldu ne yapmam gerekiyor?
8 yıl kadar önce
·
tabletimin wifi sorunu var. bağlandı olarak gözüküyor fakat internete girince bağlantı hatası diyor. ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
8 yıl kadar önce
·
Beni wifi yan odada cekmiyor
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.