Cumartesi, 07 Haziran 2014
  21 Yanıtları
  73.7K Ziyaretleri
  Abone olun
ben rowell markalı bir tablet aldım içini merak ettim ve dışındaki kabını çıkarıp baktım sonra yine kapadım arkasını dokunmatiği bozuldu şimdi servise versem bir sürü masraf ve annem babamın çenesi kendim düzeltebilirmiyim (dokunmatiği bozuldu derken sadece üst tarafı)
:( yardım edin yáa
Bu iletiyi değerlendirin:
4 ay kadar önce
·
#6228
When Is the Best Time to Register with Registration USA?

The ideal time to register with trademark registration usa is early in your brand's journey. Whether pre-launch or established, early registration ensures legal protection, prevents conflicts, and builds recognition. Waiting risks infringement and challenges. Secure your brand's identity and rights promptly for lasting success.
3 yıl kadar önce
·
#6135
Benim tabletim REEDER M7 GO 2019 tableti sıfırladım.Tabletin sol alt köşesi çalışmıyor ve reset deliğide yok.Malesef çöpmü oldu bu?
6 yıl kadar önce
·
#5853
:( benim tabletim casper via arkasındaki deliği bulamıyorum ??????:( :( :(
7 yıl kadar önce
·
#5770
Lenovo markalı biir tabletim var ve camı biraz çatlak ve dokunmatiği bozuk bide tableti açtığımda sadece lenovo yazıyo ve sürekli öle kalıyo tabletin arkasında hiç bişey yok iğne batılcak yer kenar da var batırdım baya bi batırdım denedim yani olmadı yardımcı olursanız sevinirim
8 yıl kadar önce
·
#5280
oy beklerim
8 yıl kadar önce
·
#5279
Ziyaretçi yazdığı:

Çözüm önerisi
Merhaba. Tablete fare bağlayıp fabrika ayarlarına dönderip dokunmatiğin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Çalışmıyorsa donanımsal olarak arızalanmıştır garantiye göndermeniz en iyisi olur.

Başka bir siteden alıntı çözüm önerisi
Dokunmatik telefonunuzun yan tuşları veya normal tuşları çalışıyor fakat cam üzerindeki parmak hareketleriniz işlemiyor mu?

İşte size basit bi çözüm önerisi!!! Not: Çözüm kalıcı olmayabilir sizin telefonunuza uymayabilir.

Az önce saatlerdir uğraştığım M8800 Pixon telefonumdaki dokunmatik sorunu için uzun araştırmaların sonucu telefonun ekranının sağ ve sol orta kenar kısımlarıyla çerçeve kısmının arasını bir iğne vasıtasıyla hafifçe kaldırın. Önce sağı deneyin olmadıysa sol kısmına uygulayın. hatta üstten baktığınızda iğne ucu camın altından hafifçe görünsün. Bunu kısa bi süre yaptığınızda cam ile gerçek ekran arasındaki sorun çözülüyor ve dokunmatik ekranınızı kullanabiliyorsunuz.

Akşam üzeri şarjım bitip telefonum kapanmıştı. Açtığım zaman dokunmatik ekranımın çalışmadığını sadece yan tuşların ve telefonun önündeki normal tuşların çalıştığını gördüm. Yazılımı güncelledim olur dedim belki ama olmadı. Son olarak araştırdım biraz internetten türkçe sitelerde bişey bulamadım fakat

http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/t-721674.html adresinde mobileshospital adlı kişinin bulduğu çözümü uyguladım. Vee sonuç harika şuan telefonum mükemmel şekilde çalışıyor. Hiçbir sorun yok. Eğer eş dost akrabanızın telefonunda da bu şekilde bi sorun varsa telefoncuya telefonu açtırıp yeni bir ekran taktırmadan evinizde bu çözümü deneyin... Belki sizin de işinizi görür... Ben uyguladım bende oldu sizde olurmu bilmiyorum ama bu bi öneri sadece...

Bir teşekkür veya Allah razı olsun demeniz yeterli

Not: Bu çözüm geçici bir çözümdür. Ben bu işlemi yapınca bi süre düzgün kullandım. Yine aynı problemle karşılaşınca tekrar yaptım. Yani beni bi süre idare etti. Sonradan ekranı değiştim mecburen.
8 yıl kadar önce
·
#5278
bok gibi hiçbirşey olmadı amcık kafalılar
8 yıl kadar önce
·
#5240
Tabletin general mobile ekranı döndü şifreyi öğreniyorum sadece yan tuslari calisiyor ne yapmam lazım lütfen yardım

yyardım edin
8 yıl kadar önce
·
#5234
benim dokunmatik bozuk nasıl yapabilirim
8 yıl kadar önce
·
#5220
Misafir yazdığı:

tabletin arkasında küçük bir delik olacak reset yazıyor oraya kürdan veya toplu iğne sok ve tık! sesi gelince çek tablet otomatik olarak tekrar başlatılacak inşallah sorun düzelir:)


benimkinde mac yazıyo oraya ataş sktum tık seside gelmedi tekrarda başlatılmadı :( :(
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
  • 3
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.