Cumartesi, 07 Haziran 2014
  21 Yanıtları
  73.7K Ziyaretleri
  Abone olun
ben rowell markalı bir tablet aldım içini merak ettim ve dışındaki kabını çıkarıp baktım sonra yine kapadım arkasını dokunmatiği bozuldu şimdi servise versem bir sürü masraf ve annem babamın çenesi kendim düzeltebilirmiyim (dokunmatiği bozuldu derken sadece üst tarafı)
:( yardım edin yáa
Bu iletiyi değerlendirin:
9 yıl kadar önce
·
#2705
Çözüm önerisi
Merhaba. Tablete fare bağlayıp fabrika ayarlarına dönderip dokunmatiğin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Çalışmıyorsa donanımsal olarak arızalanmıştır garantiye göndermeniz en iyisi olur.

Başka bir siteden alıntı çözüm önerisi
Dokunmatik telefonunuzun yan tuşları veya normal tuşları çalışıyor fakat cam üzerindeki parmak hareketleriniz işlemiyor mu?

İşte size basit bi çözüm önerisi!!! Not: Çözüm kalıcı olmayabilir sizin telefonunuza uymayabilir.

Az önce saatlerdir uğraştığım M8800 Pixon telefonumdaki dokunmatik sorunu için uzun araştırmaların sonucu telefonun ekranının sağ ve sol orta kenar kısımlarıyla çerçeve kısmının arasını bir iğne vasıtasıyla hafifçe kaldırın. Önce sağı deneyin olmadıysa sol kısmına uygulayın. hatta üstten baktığınızda iğne ucu camın altından hafifçe görünsün. Bunu kısa bi süre yaptığınızda cam ile gerçek ekran arasındaki sorun çözülüyor ve dokunmatik ekranınızı kullanabiliyorsunuz.

Akşam üzeri şarjım bitip telefonum kapanmıştı. Açtığım zaman dokunmatik ekranımın çalışmadığını sadece yan tuşların ve telefonun önündeki normal tuşların çalıştığını gördüm. Yazılımı güncelledim olur dedim belki ama olmadı. Son olarak araştırdım biraz internetten türkçe sitelerde bişey bulamadım fakat

http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/t-721674.html adresinde mobileshospital adlı kişinin bulduğu çözümü uyguladım. Vee sonuç harika şuan telefonum mükemmel şekilde çalışıyor. Hiçbir sorun yok. Eğer eş dost akrabanızın telefonunda da bu şekilde bi sorun varsa telefoncuya telefonu açtırıp yeni bir ekran taktırmadan evinizde bu çözümü deneyin... Belki sizin de işinizi görür... Ben uyguladım bende oldu sizde olurmu bilmiyorum ama bu bi öneri sadece...

Bir teşekkür veya Allah razı olsun demeniz yeterli

Not: Bu çözüm geçici bir çözümdür. Ben bu işlemi yapınca bi süre düzgün kullandım. Yine aynı problemle karşılaşınca tekrar yaptım. Yani beni bi süre idare etti. Sonradan ekranı değiştim mecburen.
8 yıl kadar önce
·
#4248
çok teşekkür ederim
8 yıl kadar önce
·
#4656
tablet darbe aldı çatladı açılıyor ama dokunmatiği bozuldu,şifreyi bile giremiyorum lütfen yardım edin!!!!!! :(
8 yıl kadar önce
·
#4657
tabletin arkasında küçük bir delik olacak reset yazıyor oraya kürdan veya toplu iğne sok ve tık! sesi gelince çek tablet otomatik olarak tekrar başlatılacak inşallah sorun düzelir:)
8 yıl kadar önce
·
#4907
tabletim casper via t8 markası intarnet üzerinden arkadaşımla konuşurken tablet bi anda konuşmayı kesti ve dokunmatiği artık çalışmaz kale geldii hiç bir şey yapamıyorum lütfen yardım edin
8 yıl kadar önce
·
#4923
mehmet kara doğru söylüyor r yazan deliğe kürdanı soktum oldu çok saol mehmet kara tşk ;) ;) ;) ;) arkadaşlar bu arada youtubedeki kanalımıza abone olursanız sevinirim
link:
https://www.youtube.com/channel/UC-GUlzVzcvUZmbDr6tBt-fQ
8 yıl kadar önce
·
#4955
Tşkr ederim MEHMET KARA kesinlikle işime yaradı.;)
8 yıl kadar önce
·
#5009
grundig markalı bir tabletim var dokunmatiği bozuk lütfen bir çareee lütfennnn
8 yıl kadar önce
·
#5062
tabletımın markası general mobıle dokunmatık gıttı ne yapılır
8 yıl kadar önce
·
#5063
Misafir yazdığı:

tabletımın markası general mobıle dokunmatık gıttı ne yapılır
lutfen yardım edin once yavsladı sonra dokunmatık gitti ama yan tuslar calısııyorr
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
  • 3
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.