Arkadaşlar Merhaba Ben Technopc UltraPad UP916 Kullanıyorum Desen Koydum Unuttum Gmail İstiyor Bendede Wi-Fi Bağlı Değildi Hard Reset Denedim Olmadı Romunuda Bulamadım Yardım Edermisiniz cok acil Android 4.1.1
Bu iletiyi değerlendirin:
3
Merhaba. Tablet üreticinize konuyla ilgili eposta gönderdim. Geri dönüş yaparlarsa konuya ekleyeceğim. Vereceğim çözüm önelerini denemenizide öneririm.
Cihazı kapatıp ses açma ve güç tuşuna 15 saniye basılı tutarak onarım modunda açmayı deneyin. Bu şekilde onarım modunda açılmazsa ses kısma ve güç butonuna 15 saniye basılı tutarak onarım modunda açmayı deneyin.
Onarım modunda cihacınız açılırsa ses kısma tuşuyla wipe/factory reset yazan seçeneğine gelip güç tuşuyla işlemi onaylayın.
Yes yazan yere ses kısma tuşuyla geçip güç düğmesiyle fabrika ayarlarına döndürme işlemini onaylayın.
Bu işlemde cihaz içerisindeki bütün bilgilerin silineceğini unutmayın.
İşlem tamamlanınca system reboot now yeri güç düğmesiyle onaylayıp tableti yeniden başlatın.
Desen kilidi sorunu çözülmüş şekilde tablet ilk günkü gibi açılacaktır. Kolay gelsin.
Cihazı kapatıp ses açma ve güç tuşuna 15 saniye basılı tutarak onarım modunda açmayı deneyin. Bu şekilde onarım modunda açılmazsa ses kısma ve güç butonuna 15 saniye basılı tutarak onarım modunda açmayı deneyin.
Onarım modunda cihacınız açılırsa ses kısma tuşuyla wipe/factory reset yazan seçeneğine gelip güç tuşuyla işlemi onaylayın.
Yes yazan yere ses kısma tuşuyla geçip güç düğmesiyle fabrika ayarlarına döndürme işlemini onaylayın.
Bu işlemde cihaz içerisindeki bütün bilgilerin silineceğini unutmayın.
İşlem tamamlanınca system reboot now yeri güç düğmesiyle onaylayıp tableti yeniden başlatın.
Desen kilidi sorunu çözülmüş şekilde tablet ilk günkü gibi açılacaktır. Kolay gelsin.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamış
benim tabletim acilmiyor sarj yeri bozuktu gonderdim yaptirdim ama yine acilmiyor room atilmasi lazimmis nasil atarim lutfen cok acil
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamış
- Sayfa :
- 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
En Aktif Üyeler
Admin
67 İleti
635 Yanıt
Gabe
58 İleti
4 Yanıt
mehmetokgoz
9 İleti
20 Yanıt
veliahht
0 İleti
7 Yanıt
ibrahimk2434
2 İleti
2 Yanıt
Lider Tablosu
Diğer Konular
Coğrafi Konumlama Teknolojisi
bir aydan daha önce
İnternette saldırganlardan korunmanın 20 yolu
bir aydan daha önce
Sizin için doğru iPad hangisi?
bir aydan daha önce
Windows 8'e yeni bir dokunuş: Windows 8.1
bir aydan daha önce
CWM Recovery Nedir? Nasıl Yüklenir? Nasıl Kulla...
bir aydan daha önce
Konu Bilgileri
Ziyaretçi
Genç Kardeş
Gönderilme tarihi:
Cumartesi, 07 Haziran 2014
içinde
Arşivlenmiş İçerikler
Yanıtlar:
Blog Yazarları
Gabe
151 yazı