Salı, 25 Haziran 2013
  199 Yanıtları
  197.4K Ziyaretleri
  Abone olun
telefonum kapandı ve bataryası dolu ayrıca açma tuşuna basınca titriyo ama açılmıyo lütfen yardım edin...
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
Onaylanan Yanıt
Merhaba Cihazı onarım modunda açıp fabrika ayarlarına döndürmeyi denermisiniz?

Ses Arttırma Tuşu ve Güç Tuşuna bir süre basılı tutarak onarım modunda açmayı deneyiniz.

Telefon modeline göre onarım moduna girmek farklı şekilde olabiliyor.

Olmaz sa aşağıdaki kombinasyonları sırayla tek tek deneyerek onarım moduna ulaşmayı deneyebilirsiniz.

- Ses Kısma ve Güç Tuşu

- Ses Kısma - Ses Arttırma ve Güç Tuşu

- Başka tuş varsa Home Tuşu gibi

- Ses Kısma, Home Tuşu ve Güç düğmesi

- Ses Arrtırma, Home Tuşu ve Güç düğmesi

Bu şekilde onarım moduna girmenin bir yolunu bulursanız, onarım modundan wipe/Factory reset yazan kısma gelip fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz

Dikkat: Bu işlem telefon içerisindeki verileri siler. Hafıza kartını silmez.
10 yıl kadar önce
·
telefonum S4 mini telefon sarja bıraktım sarj oluyordu telefon kendi kendine kapandı ve her tuşa bastım birşey olmuyor yardım edin :(
10 yıl kadar önce
·
telefonum 5.kattan yere düştü açma düğmesine bstığımda sdece arka flaşı yanıyor telefoncuya götürdüm çok ısınma yapıyor dedi biraz uğraşmam lazım dedi olmaz mı ypılmaz mı acaba cevap verin lütfennnn :( :( :( :( :( :( :(
10 yıl kadar önce
·
Misafir yazdığı:

telefonum kapandı ve bataryası dolu ayrıca açma tuşuna basınca titriyo ama açılmıyo lütfen yardım edin...
sizin telefonunuzda soket kayması yada iç erkan patlamaı onu garantide karsılamaz tel fiyatına göre deişir
10 yıl kadar önce
·
telefonum yere düstü bataryasi cikti tekrar acmak istedigimde telefon acilmadi phone locked dedi ve fastboot rescue mode please coonect usb cable to your computer and open hisuite diye bir sey cikti usb kablo girisim yok. telefon hicbir sekilde acilmiyor ayarlar kisminada girdim resette attim telefon acilmiyor ne yapmami onerirsiniz?
9 yıl kadar önce
·
Telefonum smart uldra 6 dondu ve acilmiyo uygulamalara giremiyorum ne yapmaliyim resetleyemiyoruma ne yapmalıyım ?
9 yıl kadar önce
·
telefon iphone 6 dondu ve kapandı daha açılmıyor
9 yıl kadar önce
·
telefon garantiden geleli 1 hafta ya oldu ya olmadı via v5 kullanıcısıyım.
şarjı yüzde 29 dan yüzde bire beş dakika içinde düştü. sonra led panelin üzerindeki kırmızı led gösterge yanıp sönmeye başladı cihaz açılmıyor.
9 yıl kadar önce
·
smart6 şarjdayken kapandı açılmıyor bildirim ışığı yanıp sönüyor reset atılmıyor ne yapmalıyım?
9 yıl kadar önce
·
telefonumun kilit tuşuna basınca kapanıyor ve kilit tuşuyla açılmıyor ne yapabilirim ama bazende açılyıyor tekrar kapanıyor
9 yıl kadar önce
·
Merhabalar casper via v5 kullanıcısiyim internete girerken bir anda erkran karardı yani ekranda goruntu yok ama telefon açık ses geliyon kilit tuşuna basınca ısik yaniyor ekran gelmedi sizce ne olmusturne yapmam gerekir
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.