Pazartesi, 03 Haziran 2013
  0 Yanıtları
  9.6K Ziyaretleri
  Abone olun
Teknolojinin en yeni trendlerini ve akıllı telefonlarını meraklılarıyla tanıştıran Türkiye Cumhuriyeti'nin öncü mobil operatörü Avea İletişim AŞ , son olarak Black berry 10 işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon serisinin en yeni temsilcisi BlackBerry Q10’u ayda 33 Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.
http://img829.imageshack.us/img829/2020/nseriesblackfront1p.jpg
Satışa çıktığı ilk andan bu yana global olarak ve Türkiye Cumhuriyeti'nde büyük ilgi toplayan BlackBerry Q10’a sahip olmak isteyenlere Avea İletişim , beyaz ve siyah renk opsiyonlarının yanında dört değişik teklif ile kişisel paketlerini yaratma ve seçim yapma özgürlüğü de sunuyor. Avea kullanıcıları ister internet paketi içinde aylık 78 YTL'ye; ister herşey dahil paketle 123 Türk Lirası'na, ister tarifeye ek ayda 33 Türk Lirası'na ya da 250 MB internet hediyesi ile beraber 1.999 YTL peşin fiyatına sahip olabilecekler, bunun için Avea Q10 sayfasını gözden geçirebilirsiniz.

Blackberry Q10 Akıllı telefon cezbedici tasarımının dışında içinde barındırdığı teknolojiyle de akıllı cihaz deneyiminde yeni bir çağ açıyor.

Qwerty keyboardu, 3.1 inçlik dokunmatik özellikli ekran ve çift çekirdekli 1.5GHz işlemci gücü ile çok daha hem konforlu hem pratik bir cep telefonu yaklaşımı sunan Blackberry Q10, günlük iş takibini de oldukça kolay bir hale getiriyor. Blackberry Q10’un 8MP çözünürlüklü kamerası, otomatik odaklanma özelliği yanında gündüz dış mekan ve iç mekan çekimlerinde gece ise karanlık fotoğaf ve film çekimlerinde rahatlık sunuyor.
Bu iletiyi değerlendirin:
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.