Cuma, 06 Haziran 2014
  4 Yanıtları
  16.2K Ziyaretleri
  Abone olun
Ace 2 cihaz kullanıyorum. Biliyorsunuzdur, bu model yakın bir zaman önce 4.1.2 güncellemesini aldı. Ancak güncelleme tam bir hayal kırıklığı. Donmalar, kasmalar, donanımsal sorunlar... telefondan zevk alamaz oldum, ve 2.3.6 sürümüne düşürmek istiyorum. Sitenizde bu paylaşımlara izin veriliyormu bilmiyorum ama bana 2.3.6 dosyalarını verebilirseniz iyi olur, ODİN üzerinden düşürmeyi deneyeceğim. Aklıma başka bir yol gelmiyor, bu telefon bu halde kullanılmıyor. Yada alternatif daha kolay bir yol yokmu? Mesela telefon sağlayıcımız, yani servis yapmazmı?
Bu iletiyi değerlendirin:
9 yıl kadar önce
·
#2637
benim telofon samsung galaxy ace 2 önceki sürü 2.1.2 ydi sürümü 4.1.2 ye yükselttim ama telefon donuyor not bölmüne girmek istiyorum girmiyor ve ayrıca sd 8gb hafıza kartını taktığımda hazıfa kartındaki oyunları oynuyabiliyorum ama dosyalarıma girdiğim zaman hazıfa kartı takılı değil diyor nasıl çözebilirim bu sorunu
9 yıl kadar önce
·
#2638
Aşağıdaki anlatım referans bağlantısındaki siteden alıntıdır. Oluşabilecek herhangi bir sorunda bütün sorumluluk size aittir.

Merhaba Arkadaşlar,
Burada sizinle paylaştığım videoda Samsung Galaxy Ace 2'de jellybean güncellemesinden nasıl gingerbreade döneceğimizi anlatıyorum.

NOT: Tüm bilgileriniz silinir.

İlk olarak odin adlı yazılım programını indiriyoruz.
http://odindownload.com/

Daha sonra rus romunu indiriyoruz. I8160XXLK6

Daha da sonra türkiye romunu indiriyoruz. 160XXLK6 I8160OJVLH1 HOME TUR

Yüklediğimiz her dosyayı rardan çıkarıyoruz. Sonra odini açıp pit, pda ve csc dosyalarını seçiyoruz. Telefonumuzu kapatıp download moda alıyoruz. (ses kısma+orta tuş+kapatma tuşuna basılı tutarak). Telefonumuzu bilgisayara bağlayarak odinde starta basıyoruz. İşlem bittikten sonra telefon açılır ve ondan sonra tekrar download moda alıp odini açıyoruz ve sadece pda dan türkiye romunu seçiyoruz. Sonra starta basıyoruz. İşlem bittiğinde telefon açılır ve kurulumu yaparsınız. Sonra telefona girip *#272#imei nosu# yazıyoruz ve orada çıkan yerde TUR'u işaret ediyoruz ve installa basıyoruz işlemimiz bitityor.

Burada da kendi çektiğim bir video var:
9 yıl kadar önce
·
#3284
Allah sizden razı olsun telefonum açılmıyodu artık açılıyor çok teşekkür ederim size
9 yıl kadar önce
·
#3589
ben telefonumu aldığımda android 4.1.2 idi benim imil im çalındı telefoncuya gittim iml atım sonra android 2.3.6 ya indi ben sonra yükseltim eskisi gibi hızlı değil siz bana hangi sürümü tercih edersiniz LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPAYIM TELEFONUMU SIFIR ALDIM
Referanslar
  1. https://MAİL
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.