Cuma, 25 Ocak 2013
  2 Yanıtları
  9.3K Ziyaretleri
  Abone olun
Samsung Galaxy GT I9003 model mobil cihazım beklemeye geçtiğinde kendisini yeniden başlatıyor. Garantiye göndermeme rağmen düzelmedi. Yardımcı olabilecek varmı ?
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
Onaylanan Yanıt
Cihazınızda ki rom orijinal mi ? Orijinal değil ise sitemizde henüz rom konularını açmadığımız için, google üzerinden telefonunuza uygun rom bulup yükleyin. Uygulamaların yedeğini almayı unutmayın. Orijinal ise garantiye verirken sorunun çözülmediği belirterek farklı bir rom yüklemelerini isteyin.
Bu sorunla ilgili farklı çözümlere ulaşırsak sizlerle paylaşırız.
10 yıl kadar önce
·
Onaylanan Yanıt
Cihazınızda ki rom orijinal mi ? Orijinal değil ise sitemizde henüz rom konularını açmadığımız için, google üzerinden telefonunuza uygun rom bulup yükleyin. Uygulamaların yedeğini almayı unutmayın. Orijinal ise garantiye verirken sorunun çözülmediği belirterek farklı bir rom yüklemelerini isteyin.
Bu sorunla ilgili farklı çözümlere ulaşırsak sizlerle paylaşırız.
9 yıl kadar önce
·
galaxy s3 note 2 tüm modelleri yaklaşık denedim hiç sorun yaşamadım çok şükür hepside güzel ancak Galaxy S4'ü bekliyorum şimdi o geldiğinde gerçekten süper özelliklere sahip
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.