Cuma, 29 Mart 2013
  4 Yanıtları
  21.1K Ziyaretleri
  Abone olun
Arkadaşlar bir sorum daha olacak telefonum kapalı iken alarm çalmadı. Kendim uyanamadıgım icin alarm cok lazım oluyor. Bu özelliğin her telefonda olduğunu düşünüyorum ama neden Galaxy minide yok? Yardımlarınızı bekliyorum gerçekten acil bir konu :(
Bu iletiyi değerlendirin:
11 yıl kadar önce
·
#213
Samsunglu telefonlarda çözüm:
Cihaz kapalı olduğunda alarmın çalması kendi seçiminize ve yaptığınız ayara bağlıdır. Kapalıyken alarmın çalışması için aktifleştirmeniz gerekli. Alarm menüsüne girin en aşağıda otomatik açılış seçeneğini açık konuma getirin. Ayarı yaptıktan sonra kaydedin. Batarya takılı olduğu sürece telefonunuz kapalıyken alarm çalışacaktır.

Androidli telefonlarda çözüm:
Telefon kapalıyken alarm çalmıyorsa. Telefonu kapatmak yerine Uçak Moduna alarak kısmen çözüm bulabilirsiniz. Güç harcamasını en aza indirerek telefonu kapatmanıza gerek kalmadan alarmı bu şekilde kullanabilirsiniz.
10 yıl kadar önce
·
#1658
-1
Oy
Geri Al
Arkadaşlar telefonum''(Samsung Galaxy Mini)''''yani(s5570) alarm kurduğumda kapalıyken çalışmıyor ne yapabilirim??acil söyliyebilirmisiniz ??
10 yıl kadar önce
·
#2147
Kolay gelsin samsung s3 mini kullanıyorum genelde telefonum sarjda oluyor sabah ya alarm çalmıyor ya da yarım çalıyor ama 1 dk sonrasına ayarlayınca çalıyor uyanamıyorum bi çözüm önerisi lütfen teşekkürler
9 yıl kadar önce
·
#4060
-1
Oy
Geri Al
VALLA AYNI TELEFON AYNISI BENDE VAR
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.