Cuma, 29 Mart 2013
  2 Yanıtları
  16.7K Ziyaretleri
  Abone olun
Herkese selam olsun...
Geçen haftalarda galaxy s i9000 cihazını aldım. Gerçektende çok memnunum fakat şöyle bir sorunum oldu. Bir kişi beni aradığı taktirde telefonum 2 saniye felan kısık sesle çalıyor daha sonralarda iseyüksek sesle çalmaya başlıyor. Bütün ayarlarını denedim her ses ayarını sona getirdim ama maalesef yine aynı şekile ilk kısık çalıp ondan sora ses yükseliyor. ya acaba bu durum bütün galaxy S'lerde mi böyle? Yoksa benim telefonumda mı bir sorun var anlamış degilim. Şimdi ilk sizin bilgilerinizi öğrenmek istedim ona göre hareket edeyim lütfen yardımcı olun.
Bu iletiyi değerlendirin:
11 yıl kadar önce
·
#206
Samsung fabrika çıkışında bu şekilde ayarlayıp ve standart ayar olarak kabul ettirip üretiyor telefonları. Bu ayarı normal şekilde değiştiremiyoruz. Stok ROM'larda değiştirilmiyor. Eğer bu sorunu çözmek istiyorsanız telefonu Root'layıp yeni bir Custom ROM yüklemeniz gerekiyor. Tek çözümü ROOT yapılması.

Not: Bu bir sorun değil, standart fabrika ayardır. :p
3 yıl kadar önce
·
#6157
Gracias por el artículo. Descarga tonos de llamada electrónica gratis en https://telefonzilsesleri.net/ . Los tonos de llamada son completamente gratuitos y se actualizan diariamente para los usuarios.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.