Cumartesi, 07 Haziran 2014
  13 Yanıtları
  18.8K Ziyaretleri
  Abone olun
Telefonum huaweı g610 telefonum uyku moduna geçiyor ve bir daha açılmıyor
Bu iletiyi değerlendirin:
8 yıl kadar önce
·
Cihazı fabrika ayarlarına döndürüp sorunun devam edip etmediğini kontrol edermisiniz?
8 yıl kadar önce
·
uyku moduna geçince açılmama sorunu bende de var. henüz çözüm bulamadım
8 yıl kadar önce
·
Kardeşler çözümünüz bende bir kaç kez 6-7 defa bataryayı çıkaraıp çalıştırdım bir baktım olduuu
8 yıl kadar önce
·
Benim telefon hiç açılmıyor peki ne yapacağız ?=?=?
7 yıl kadar önce
·
arkadaslar bırcok forumda okudum bu huewai 610 modelınde bellı zamanlarda tus kılıdınden cıkmama acılmama sorunu Kronık bır sorun gıbı gozukuyor. Bu konuya bır cozum bulalım yada bulan bır arkadas varsa lutfen cevap yazsın duamızı alır.
Ben kendı adıma yaptıklarım sonuc vermedı .. fabrıka ayarlarına gerı dondurdum
kendı sıtesınden stock romu ındırdım yukledım ama nafıle sorun devam edıyor duzelmedı
sorunu kalıcı cozen arkadas varsa lutfen yazsın
7 yıl kadar önce
·
telefon önce kendi kendi kapanıp açıldı şimdi hiç açılmıyor yardım eder misiniz?:(
7 yıl kadar önce
·
telefon önce kendi kendi kapanıp açıldı şimdi hiç açılmıyor yardım eder misiniz?:(
6 yıl kadar önce
·
Telefonun baslangictaki huawei yazisi gozukuyor ama ana ekran bir turlu gelmiyon
6 yıl kadar önce
·
Beyler recovery moda bile hic giremiyorum power tusuna nekadar bassamda hic ekran gelmiyo ama şarzdayken isik yaniyo nasil olucak bu hic acamiyorum
6 yıl kadar önce
·
Aynı sorunu bende yaşıyorum sarjda titreyip kapanıp açılıyor logo gözüküyor hç1sey yapamıyorum acil yardım edin
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.