Perşembe, 06 Haziran 2013
  7 Yanıtları
  24.6K Ziyaretleri
  Abone olun
lg l9 telefonumu alalı 1 hafta oldu ve kendi kendine şebekesi gitti avea hattı kullanıyorum imei sorgulaması yaptım kayıtlı gözüküyor hepsiburadadan aldım sorunu nasıl çözeriz yardımcı olursanız sevinirim fabrika ayarlarına döndüm sorun hala devam ediyor
Bu iletiyi değerlendirin:
8 yıl kadar önce
·
#4455
slm lg e 612 telefonum a rot yuklemesi yaptım ve telefon cok agırlastı sonra rotu sıldım buseferde sebeke hattı avea vadafon turksel takılıyken sınyal gorunuyor fakat telefon kendiliginden acılıp kapan maya basladı sebeke hattı cıkarınca normal calısıyor wifi dahil telefon teknık servısıne gosterdım yazılımsal hata olmadıgını soyledı ama rot lamadan önce boyle bır sorunum yoktu bu konuda yardımcı olursanız sevınırım tesekurler
8 yıl kadar önce
·
#4153
lg optimus l7 var hat takılı iken arama yapmıyor nete baglanmıyopr yanı sebeke sorunu var aradımda direk çagrı sonlandırıldı diyor teknık bi hata mı ??? çözümü nedir bilen arkadaslar warsa yardımcı olursanız sevinirim telefon tamırcılerıne şidiye kadar 100 tl kaptırdım hiçbiri yapamadı :S
9 yıl kadar önce
·
#3922
lg e612(l5)kullanıyorum. telefonun bugun şebekesi gitti. hiç bir hat şebekeyi görmüyor. hatı başka telefonda deneyince sorun yaşamıyor. ımei sorguladım ama kayıtlı, bi sorun yok. telefonun şebekesi durduk yere neden gider bilgisi olan varmı. şebeke arıyorum hiç bir şebeke bulamadı yazıor. telefonu sabit bir noktaya koyuyorum. bazen servis mesajı falan eliyor. ekrana bakıyorum şebeke bikç diş görüüyor. ancak telefonu elime alınca birden oda gidiyor.
9 yıl kadar önce
·
#3394
merhabalar 2.el lg p760 telefon aldım kendı kendıne şebeke sim kart hatası verdı diğer hattımı taktım yıne aynı hatayı verdı sonra imeı sorguladım çalıntı ımeı cıktı aldığım kısıyıde bulamam ne yapmalıyım
10 yıl kadar önce
·
#2417
Bende ayni. Sorundan yakiniyorum kac aydir aniden sim kart takili degil yeniden baslatin diyor denemedigim hicbirsey kalmadi artik bu hafta garantiye yolluyacam ins yoksa bu telefon boyle cekilmez
10 yıl kadar önce
·
#1564
Merhaba arkadaşlar bu sorun bende de var aniden sim kart takılı değil yeniden başlatın diyor fabrika ayarlarına geri döndüm yine aynı hatayı veriyor başka birşey yapmadım...lütfen yardım edin daha alalı 6 ay oldu.
ve arkadaşım da aldı benden bir ay önce onda da aynı hata oluyor aniden sim takılı değil diyor lütfen bu soruna bir çare bulun..
10 yıl kadar önce
·
#965
Merhaba. Yardımcı olabilmemiz için biraz daha detaylı bilgiye ihtiyacımız var.

- Tekrar fabrika ayarlarına dönderin. Şebekeyi kontrol edin.

- Başka hat takıp şebeke kontrolü yapın. Hattınızı başka telefona takıp sim kartında sorun olup olmadığına bakın. Fabrika ayarlarına döndürmenize rağmen şebeke yok ise telefonunuzun Android sürümünü güncelleyin.

- ROM yüklediniz mi ? Yüklediyseniz hangi ROM'u yüklediğinizi yazın.

- LG L9'u güncellemek için LG L9 Yazılım & Driver destek sayfasından sırayla gerekli programları indirip bilgisayar üzerinden Android'li telefonunuzu güncelleyin. Güncelleme işlemini destek sayfasındaki talimatlara göre yapınız.

- Telefonunuzun Ağ Modu, Ağ Opratörleri, Erişim Noktaları gibi seçeneklerini kontrol edip ayar bozukluğu (değişikliği) varmı yokmu kontrol edin.

- Herhangi bir güncelleme yok, sim kartım çalışıyor, başka hattı takınca şebeke geliyor diyorsanız Avea Servis'lerinden telefonunuza operatörün ayarlarını tekrar alıp yapılandırınız.

- Avea Servis'leride sorununuzu gidermediyse LG Destek Sorun Çözme Merkezleriyle irtibata geçiniz.

Başka hat takıncada şebeke yok herşeyi denedim olmuyor diyorsanız aşağıda bulunan LG yardım merkezleriyle görüşün. Telefonunuzu hepsiburada.com'dan aldığınızı yazmışsınız. Eğer bir imei kopyalanması, btk kaydı sorunu filan yok ise yazılım güncelleştirmesi yaparak sorununuz çözülebilir.

* LG Destek Merkezleri: E-Posta - Telefon - Canlı Sohbet

Umarım yeni aldığınız telefonunuz söylediğim bilgiler ve destek yerleriyle çözülür. Aksi halde farklı bir sorun nedeniyle garantiye göndermek zorunda kalabilirsiniz.

! Şebeke sorununu çözerseniz, nasıl çözdüğünüz hakkında bilgi verin. Bu sorunu yaşayan farklı kullanıcılar için yararlı olur.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.