Salı, 19 Mart 2013
  0 Yanıtları
  10K Ziyaretleri
  Abone olun
Bazılarımızın cep telefonlarından tek beklentisi şarjlarının uzun süre gitmesidir. Ortalama şarj süresi bir günü geçmeyen akıllı telefonlardan uzak duran bu kullanıcılar kamera, ekran, işletim sistemi gibi özelliklere bakmadan telefonları şarj sürelerine göre değerlendirir ve seçerler.

Bu tip kullanıcıları hedef alan Nokia, 35 gün şarj süresine sahip olan bir model çıkardı. İspanya’daki Dünya Mobil Kongresi’nde bizzat Nokia CEO’su Stephen Elop tarafından tanıtılan Nokia 105 uzun şarj süresinin yanında (fiyatı dışında) dikkat çekici başka hiçbir özelliğe sahip değil.

Nokia 105 iddialı şarj süresine rağmen mütevazi bir fiyata sahip. Cihaz vergi ücretleri hariç 15 eurodan satışa sunulacak.

Renkli ekrana ve FM radyoya sahip olan Nokia 105′in Mart ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Gelişmekte olan ülkeler hedeflenerek geliştirilen cihazın diğer batılı ülkelerde de talep görmesi bekleniyor.

http://img109.imageshack.us/img109/2772/nokia105jpg590x295.jpg

Nokia’dan Pekka Haverinen’in gün doğumunda başlayıp, gün batımına kadar devam eden konuşmalar için tasarladıklarını dile getirdiği Nokia 105, şirketin Lumia serisi kadar düşük özellikli ekonomik modelleri de önemsediğini bir kez daha gösteriyor. Akıllı telefon pazarında Galaxy S ve iPhone serilerinin oldukça gerisinde kalan Nokia, buna rağmen halen Samsung’un ardından en çok cep telefonu satan ikinci şirket unvanının sahibi.
Bu iletiyi değerlendirin:
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.