Cuma, 26 Nisan 2013
  3 Yanıtları
  12.5K Ziyaretleri
  Abone olun
Arkadaşlar telefonumu mobil ağlardan veri dolaşımınıda kessem halen kontürüm gitmekte. 3 günde 7 liralık kontörüm gitti Galaxy Gio kullanıyorum ne yapmam lazım?
Bu iletiyi değerlendirin:
7 yıl kadar önce
·
#5531
Ben wifiden giriyorum ama benden de 15 kr goturuyor surekli napcam
10 yıl kadar önce
·
#1663
Birisi sorunuma çözüm bulabilir mi? Ben de galaxy y 5360 var Alalı yaklasık 2 ay oldu.
Ara ara bildirm geliyordu internete girdiniz 50 krş kullandınız diye falan ilk seferlerde yanlışlıkla girdim sanıyordum ama sonra 1 günde 5 tl gidince internetten araştırdım ve android telefonların kestiğini öğrendim veri ağını kapattım artık gitmiyor ama internete de giremiyorum böyle olunca operatörüm turkcell aveaya geçsem düzelir mi yoksa bu akıllı telefonlarda tüm hatlarda mı oluyor cevap verirseniniz sevinirim
10 yıl kadar önce
·
#349
Telefonunuzun bütün mobil ağ ve paket veri internet erişim ayarlarını kapattığınız halde bu sorun devam ediyorsa telefonunuzu fabrika ayarlarına getirin. Virüs bulaşmış olabilir. Virüs programıda kurun. Uygulamaların kullandığı internet şebekesini kontrol edin. Wireless mi Mobil ağ mı kullanıyorlar. Otomatik güncellemeleri kapatın. Gözden kaçırdığınız bir uygulama ya da veri kullanımı sağlayan bir uygulama nedeniyle olabilir. Ya da bir çeşit virüsde olabilir. En iyisi fabrika ayarlarına getirip uygulamaları kurarken dikkatli olmanız.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.