Google ile eski fotoğraflarınızı dijitalleştirin!

Google ile eski fotoğraflarınızı dijitalleştirin!

Google Fotoğraflar ile epeyce başarılı bir resim ve video depolama servisi sunan Google, yeni uygulaması PhotoScan'ı duyurdu. Bir fotoğraf tarama uygulaması olan PhotoScan ile eski fotoğraflarınızı çok basit ve kaliteli bir şekilde dijital ışık halkası getirebilirsiniz.

Eski, basit Google Fotoğraflar ile epeyce başarılı bir resim ve video depolama servisi sunan Google, yeni uygulaması PhotoScan'ı duyurdu.

Bir fotoğraf tarama uygulaması olan PhotoScan ile eski fotoğraflarınızı çok basit ve kaliteli bir şekilde dijital ışık halkası getirebilirsiniz.

Eski, bastırılmış fotoğrafları dijital ışık halkası döndürmek için kullanılan en yaygın yöntemlerden biri eski fotoğrafın fotoğraflamak fakat bu yöntem her zaman nitelikli netice vermiyor, fotoğrafta parlama ve yansıma gibi problemler ortaya çıkabiliyor.

Temelde eski fotoğraflarınızın fotoğrafını çekerek dijitalleştirme işlemini gerçekleştiren PhotoScan, kullandığı teknikle öteki kamera uygulamalarından ayrılıyor. Çektiğiniz fotoğraftaki parlama ve yansımaları en aza indiren PhotoScan, oldukça nitelikli sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.

Google PhotoScan nasıl çalışıyor?

PhotoScan ile birincil fotoğrafı çektiğinizde, fotoğrafın üzerinde 4 farklı daire ortaya çıkıyor. Bu dört daire mavi ülkü gelene değin kamerayı dairelerin üzerinde bekletiyorsunuz. Bu esnada PhotoScan dört bambaşka resim çekiyor ve bu fotoğrafları temel alarak fotoğrafın son halini hazırlıyor.

PhotoScan ile çekilen fotoğraflar Google Fotoğraflar servisinde saklanıyor. Dolayısıyla Google Fotoğraflar'ın yüz tanıma, kolaj oluşturma zinde özelliklerini de kullanabiliyorsunuz.

Hem Google'ın PhotoScan ile birlikte Google Fotoğraflar'ı da yenilediğini, cihaz öğrenimini kullanarak fotoğraflarda daha iyi düzenlemeler yapmanızı sağladığını da hatırlatalım.

4
Android'de yeni tasarım değişikliği!