Angry Birds Star Wars Hile - Angry Birds Star Wars Hileleri (Ücretsiz Alışveriş)

Angry Birds Star Wars Hile - Angry Birds Star Wars Hileleri (Ücretsiz Alışveriş)

Çok uzak bir galakside uzun zaman önce İmparatorluğun kötü domuzcukları umutsuz asi kuşlarla galaksiyi tehlikeye sokacak şekilde savaşmışlardır!

Angry Birds gizli bir ekip kurup, tabanındaki seçkin kuşlarla kötü imparatorluğun güçleri domuzcuklara karşı ilk zaferlerini kazanmışlardır. Asi kuşlar, imparatorluğun nihai silahını keşfedip, çok gizli planlarını çalmayı başarmıştır. Asi kuşlar kendi planlarını hayata geçirip savaşı kazanmak için savaşıyor ve sizin yardımınızı bekliyorlar.

Efsane oyun Star Wars evreni Angry Birds Star Wars olarak farklı bir macera yaratıyor. Kuvvetli lazer kılıçları Asi kuşların elinde. Tatooine çöllerinde domuz avlayın. Yıldız galaksisinin en derinliklerinde domuzları patlatıp asi kuşların kazanmalarına yardımcı olun. Ürkütücü Darth Vader domuzların karanlık lordlarına karşı koyuyor. Jedi master olup angry birds star wars da özgürlüklerini kazandırın.

Daha önce sitemizde Angry Birds Hilesi yayınlamıştık. Şimdide Asi kuşların galaksideki savaş maceraları olan Angry Birds Star Wars Hile ve Hilelerini yayınlıyoruz, bu dosyada öncekinde olduğu gibi kolayca indirilip apk dosyasını telefon ya da tabletinize atarak kurabilirsiniz.

Yeni oyun mekanizması, lazer kılıçları,i Blasters ve Jedi güçlerinin büyük hasar veren savaşları.

Angry Birds Star Wars v1.2.2 Hile (Ücretsiz Alışveriş)

Angry Birds Space Premium Hileleri

Angry Birds Hile - Angry Birds Hileleri (Ücretsiz Alışveriş)

Angry Birds Star Wars Bilgisayar v1.2.0 (PC) İndir Oyna

 

angry-birds-star-wars-2.png

Angry Birds Star Wars Türkçe Video İnceleme

Angry Birds Star Wars ingilizce inceleme metnini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Angry Birds Star Wars ingilizce incelemesi Google Translate çevirisi aşağıya eklenmiştir.

Angry Birds Star Wars İnceleme

Kuşlar geri döndü! Ve Star Wars dünyasında bu kez. Bu Angry Birds Star Wars! Tatooine itibaren ve Ölüm Star, oyuncular Star Wars karakterleri gibi giyinmiş ve piggies durdurmak için ekran boyunca onları fırlatmak ünlü Angry Birds her kontrol altına almak.

Kuşların her yeni yetenekleri ile birlikte gelir. Ve şimdi piggies sizden onları korumak için çok daha etkileyici savunma olduğunu, yeni beceriler iyi kullanmak için gelecek. Aşağıdaki videoyu kontrol edin.

Kuşlar Star Wars dünyasında bulunan tüm ünlü imza yetenekleri vardır. Kırmızı kuş artık bir zamanlar olduğu işe yaramaz bir kuş türü. Şimdi duvar yok ve lazer ışınları yansıtan bir ışın kılıcı wields. Diğer 3 çekim atabileceği Hans Yalnız kuşlar olduğunu.

Oyunda aşamaların her biri Star Wars evreninde yer almaktadır.oyun hayranları Star Wars evrenindeki en sevdikleri mobil oyun oynamak için mutluluk olacaktır.

Oyun hala aynı, sadece piggies kendilerini korumak için inşa daha karmaşık yapı inşa ve savunma vardır.

Grafik: Çok iyi
Oyunun ilk Angry Birds ile aynı grafik tasarımları var, ama daha akıcı animasyonlar ve efektler ile.

Ses: Çok İyi
Angry Birds Star Wars etkileyici sesler ve müzik vardır.

Oynanabilirlik: Çok İyi
Bir önceki Angry Birds oyun oynadı varsa o zaman bu oyun keyfine varacaksınız. Bu sadece birinci, sadece yenmek için yeni yetenekler ve daha karmaşık aşamaları ile her şeye sahiptir.

Artıları: Bu hala aynı Angry Birds cazibesi vardır. Basit kontroller. Oyun zorlu. Bu bir Chewbacca kuş var! Yıldız Savaşları Yetenekler.

Eksileri: Bazı oyuncular için çok zor olabilir.

angry-birds-star-wars-1.png

Oyun hakkında bazı yorumlar:

Zafer Demir - 13 Haziran 2013 Perşembe - 1.2.2 sürümüne sahip Samsung Galaxy S3
Cok iyi yaaa
Gercekten harika bir oyun telefonumda kusursuz calisiyor hicbir donma kasma yok. Reklamlardan sikayet eden arkadaslar da internet baglantinizi kesip oyle oynayin iyi eglenceler.

mehmet tür - 28 Mart 2013 Perşembe - 1.1.3 sürümüne sahip SEMC Xperia S
Türki̇ye
Türkiye de ilk iphone alan kişilerden biriyim bu oyun ilk çıktığında 80 beğenisi olan bir oyundu şu 3,5 yıldır inanılmaz beğenildi bende müptelasıyım severek beğenerek oynuyorum bu kadar ucuz bu kadar güzel bir oyun yok daha henüz karşılaşmadım.

Google Kullanıcısı - 09 Mart 2013 Cumartesi - 1.1.2 sürümüne sahip Samsung Galaxy Ace
Gayet Güzel
Kuş karakterlerinin ve saldiri ozelliklerinin cesitlenmesi ve oyunun uzay arka planinda oynaniyor olmasi ve oyunun kendi netliginin daha yuksek olmasi...butun bunlar oyunu 'gayet guzel' yapan seyler, fakat bazi kulvarlarin ucrete baglanmasi hic hosuma gitmedi.

2
Samsung Galaxy S4 - Hayatınıza Eşlik Edecek
Denizbank Sıramatik Android Uygulaması APK İndir