Samsung, ses çipi deviyle anlaşamaya vardı!

Samsung, ses çipi deviyle anlaşamaya vardı!

Samsung, yeni Galaxy'ler için bu teknoloji deviyle birkaç sene sürecek önemli bir anlaşmaya vardı!

Adını daha önce duymamış olabilirsiniz, ancak Wolfson Microelectronics elektronik cihazlar için en iyi ses bileşenlerini üreten firmalar arasında.

Samsung'un ise bazı ceplerinde beraber çalıştığı Wolfson ile Galaxy cep ve tabletler için birkaç senelik bir sözleşme imzaladığı ortaya çıktı.

Bir mikroelektronik ve yarıiletken araştırma şirketi olan Wolfson, tüketici elektronikleri piyasasına yönelik sinyal işleme ve karışık-sinyal çiplerinde yoğunlaşıyor. Wolfson'un çiplerinden faydalanan ceplerde kalite farkını hissetmeniz mümkün oluyor. Samsung'un Galaxy S, Galaxy S3, Note 2 ve Note 10.1 cihazlarında Wolfson'un ses çözümlerine yer verdiği biliniyor. Şirket, Galaxy S2 ve Note'da Yamaha'yı tercih etmiş, ancak S3'te tekrar Wolfson'a dönmüştü. Güney Koreli devin son uç nokta cebi Galaxy S4 de Wolfson WM5102 ses yongası sayesinde mükemmel bir ses kalitesi sunuyor.

Wolfson CEO'su Mike Hickey, yaptığı açıklamada bu anlaşmanın kendileri için önemli bir kilometre taşı olduğunu, Samsung'la birkaç senedir Galaxy cihazları için beraber çalıştıklarını ve iyi bir ses kalitesi sunmak üzere yeni Samsung cep ve tabletler üzerinde çalışmak için sabırsızlandıklarını söyledi

0
Download Manager for Android Uygulaması
HTC Desire SV Çift Hatlı Androidli Telefon Video İ...